Møffe var bange for næsten alt   

Den 3-årige Berner Senne Møffe ville kun lade de allernærmeste røre ham. Han var bange for næsten alt. Turde ikke gå gennem døre, hvis han er i snor og ingen må røre hans poter.

Derfor tog Rikke Schmidt Olesen Møffe med til healing hos ditliv-annebeth. Efter første behandling opførte Møffe sig helt anderledes.

”Møffe er ekstremt træt på vej hjem i bilen og sover næsten hele vejen. Dagen efter er han lidt underlig. Han bliver ved med at springer over hegnet og bare desperat vil have kontakt med os,” fortæller ejeren Rikke.

Da Møffe skal til den anden healing nægter han at komme ind i bilen. Derfor modtager Møffe og ejeren fjernhealing. Her skal Rikke visualisere det liv, som hun ønsker for Møffe.

”Uden jeg tænker videre over det, tager jeg om hans pote og nusser ham. Det er første gang, han har tilladt mig at røre hans poter,” fortæller Rikke.

Hun fortæller også, at Møffe for første gang lader Rikkes far snakke og nusse Møffe, som om de aldrig har lavet andet. Samtidig er Møffe stoppet med at gå af naboens hund, og gør faktisk kun, når der kommer en bil ind ad indkørslen, hvilket familien gerne vil have.

Møffe fik i alt fire behandlinger.

”Jeg er lykkelig over, hvad healingen har gjort for ham,” fortæller Rikke Schmidt Olesen.

 

Bobby ville aldrig ud: ”Det er ikke småting, hvad Annebeth kan gøre med healing”

Den lille hund Bobby havde mange lig med i lasten. Han gøede meget, når der kom gæster og ville aldrig med udenfor. Han tissede indenfor, gemte sig under sofaen og spiste kun i smug.

Men ikke mere.

Janis Winther tog sin hund Bobby med til ditliv-annebeth, hvor de modtog reikihealing og fjernhealing. Ved første behandling var Bobby forvirret, men faldt alligevel til ro. Anden gang var han allerede nervøs fra start, men inden healingen var færdig, var Bobby hoppet ud af sin taske og undersøgte nysgerrigt rummet.

Bobby modtog efter de to healinger desuden fjernhealing og forandringen er stor.

”Han er slet ikke så gøende, nervøs eller bange som tidligere. Han tisser ikke indenfor og nu elsker han at komme ud. Bobby havde meget med i bagagen, og jeg er imponeret over, de kæmpe skridt han har taget til et bedre og nemmere liv. Der er ingen tvivl om, at Annebeth har gjort en stor forandring med ham, og det er jeg dybt taknemmelig for,” fortæller Janis fra Tistrup i Vestjylland.