Access bars behandling

Access Bars behandling

Blid behandling der aktiverer 32 bars punkter, der befinder sig på dit hoved. Denne behandling giver ro i tanker og nervesystem. Access Bars kan beskrives som en slags zoneterapi på hovedet og er yderst blid og effektiv. Der er ikke forbundet smerter med behandlingen, men du vi føle dig dejligt afslappet efter behandlingen. Access bars kan hjælpe dig til at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv, på en nem og enkel måde.

Access Behandling

Har du brug for access bars behandling, så kan du booke direkte her

Hvad er Access Bars?

En ”bar” er en energibane mellem to punkter på hovedet, som er forbundet med nogle centre i hjernen. Det er derfor behandlingen hedder Access Bars eller ”bars”! 

Access Bars er en blid behandlingsform, hvor du ligger fuldt påklædt og slapper af på en briks, mens jeg nænsomt berører 32 energipunkter på dit hoved. Ved at berøre disse punkter blidt frigøres følelser, tanker, begrænsninger, vrede, og fordømmelse.

De punkter som Access Bars behandlingen har med at gøre, er de tanker, idéer, overbevisninger, overvejelser, følelser og holdninger, du har lagret og når punkterne berøres, opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre, som du måske går med. 

Du bliver mere afslappet i dine tanker og din væren i verden på.

Det sker tit, når man slapper helt af i sit indre system. Så begynder maven at boble lidt. Man slapper dybt af, ved en Access Bars-behandling.

Der sker en elektrisk afladning af hjernen under behandlingen, så det er godt at indtage ekstra vand, efter en behandling. 

Hvem kan have glæde af Access bars

Bekymrer du dig meget – også selvom det ikke altid er nødvendigt?

Fylder dine tanker meget og har du svært ved at stoppe dem?

Har du svært ved at sove om natten pga. din overtænkning?

Hvordan foregår en bars behandling

Når du modtager en Access Bars behandling hos mig ligger du fuld påklædt på en blød briks, imens 32 energipunkter (kaldet ”bars”) rundt omkring på dit hoved blidt berøres.

Disse energipunkter relaterer til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, kontrol, relationer, glæde, sorg, håb og drømme.

Ved den blide berøring af disse punkter, opløses de fastlåste tankemønstre og blokeringer, du bevidst eller ubevidst har opsat for dig selv på disse områder igennem dit liv.

Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn imens, og kan opleve at du kommer i en dyb tilstand af stilhed eller ro. Behandlingen foregår som udgangspunkt i stilhed, men får du lyst til at dele de fornemmelser, følelser og tanker der kommer til dig, er du også meget velkommen til det.

Access Bars, stress, kontrol, søvnløshed, indre uro,  af følelser

Behandlingen er god mod:

stress

kontrol

søvnløshed

indre uro

modløshed

tristhed

tanker der kører i ring

negative tanker

svært ved at fokusere

svært ved at mærke dig selv

for diagnoser f.eks. ADHD, spiseforstyrrelse

Tidsbestilling og pris

Pris: 600,-

Normal behandlingstid: 60 min.

100,- pr. Påbegyndt 15 min.

Book her

Behandlinger der passer godt til Access Bars.

Lisa Mortensen

Jeg har fået Access Bars behandling af Annebeth, da mine tanker kørte døgnet rundt med bekymringer om alt og intet.

Efter den første behandling, mærkede jeg en stor forskel. Mine tanker var der stadig, men jeg tog mig ikke af dem på samme måde som før.

Nu har jeg været ved Annebeth 3 gange og mine beymringer og stress er tæt på at være borte.

Jeg har valgt at give mig selv en Access Bars en gang i måneden.

Jeg bliver så afslappet og der kommer en fantastisk ro over mig.

Når jeg ikke bebymrer mig, så har jeg mere energi til så meget andet i livet.

Tak Annebeth, for din milde og mennesklige væremåde.

Marianne Johannesen

Annebeth har hjulpet min mand rigtig meget. Hun har brugt behandlingsformerne Access Bars, Reiki Healing.

Det har givet ham mere ro i hovedet med hans tankemylder. Nu kan han holde ud at være i sin syge/skrøbelige krop, hvor hans kræfter ikke har nogen magt mere. Nu kan hele hans familie give ham lidt glæde, hvor han følger med i vores liv. Der er kommet glød i kinderne og varme i hænderne.

Han har fået humoren tilbage og siger meget mere. Det bedste der er sket i lang tid var da han begyndte at synge fødselsdagssang for vores barnebarn. Fysioterapeuten kan meget bedre komme igennem med træningen. Pleje personalet joker med ham og han giver igen.

Min mand er blevet gladere og der er helt sikkert fjernet mange blokeringer fra hans underbevisthed. Jeg er Annebeth dybt taknemmelig og kan varmt anbefale hende. Hun gør en forskel.