Bevægelseterapi

Bevægelseterapi er en invitation til at frigøre kroppen. Du lære at mærke din krop. Fornemme hvad du har brug for og forløse de følelser der larmer for meget.

Hvad er bevægelseterapi?

Det er på en måde at gå til psykolog, men i stedet for kun at tale med ord fra hovedet, lader vi kroppen ‘tale’ og bearbejder følelserne gennem bevægelse. 

Hvordan foregår bevægelseterapi?

Vi bevæger kroppen enten i takt med musikken eller sådan som din krop vil bevæge sig lige nu. Dette sker når du lærer at komme ned og ind i din krop. Vi bruger åndedrættet til at få dette til at ske.

Jeg guider dig også ind i dansen og bevægelsen. Timen afsluttes på måtten til afslapning af lyden og vibrationerne af mine lydinstrumenter der sørger for at du kommer i samklang med din krop og sjæl. Lyden skaber vibrationer og bevæger sig dybt ind i kroppen. Derved kan den frigive blokeringer og heale ubalancer.

Praksissen afsluttes altid med en dejlig lydhealing som afspænding

Hvad kan bevægelseterapi?

Det handler om at mærke det der sker i kroppen og give udtryk for det. På den måde får du en god fornemmelse for din krops signaler, samt læring til at følge din intuition. 

Vi kender alle de fysiske fornemmelser af at være fx rystende nervøs, høj af forelskelse, sitrende af vrede, knuget af sorg osv. Det er alle kroppens signaler, der fortæller hvordan vi har det. Disse signaler og tegn kan sætte sig fast i kroppen, hvis vi ikke bevæger den, og med årene kan det blive til smerter, spændinger og humørændringer, som vi ikke forstår. 

Når vi taler med ord, kan vi bevidst eller ubevidst ændre på sandheden, om hvordan vi har det eller hvordan vi har oplevet episoder i vores liv. Men din krop er ærlig og den vil altid ’fortælle’ sandheden. 

Bevægelseterapien kan lære os at sætte ord på de kropslige fornemmelser der dukker op og på den måde bearbejde de følelser der ikke tjener dig mere. 

Har du spørgsmål?

13 + 14 =

Hvornår kan jeg bruge bevægelseterapi?

Det kan bruges ved stress, opløsning af gamle traumer, fysiske smerter, psykiske udfordringer eller blot til en større kropslig forståelse. Og til at blive glad i låget af. 

I Tyskland, USA, England og Australien har man haft succes med bevægelseterapi. 

Tilmelding og pris

Pris: For hele sæson 90,- pr. gang

Pris: Drop in 130.-

Tid: Mandag i ulige uger fra 17.00-18.15

Max otte deltagere pr. hold, så derfor er tilmelding nødvendigt ved at kontakte mig på:

Mobil: 22331551

Mail: info@ditliv-annebeth.dk

Sted: Isbjerg Møllevej 89 6800 Varde

Praktisk info Du medbringer vandflaske, tæppe og pude til afslapning.