Energi og overskud.

For at bringer energien ind i vores krop igen hvis den er blevet energi forladt, vil det altid være godt at spise grønt og lidt mindre sukker, så skal du få noget motion og være udendørs hver dag på den ene eller anden måde.
En anden ting du skal gøre for dig selv er at finde et stykke papir frem dele det op i 2 dele på langs, skrive JA på den ene side og NEJ på den anden.
Så skriver du alle de ting ned på JA siden der virkelig giver dig glæde og energi, det du virkelig ELSKER at gøre/lave/være i, uden at tænke på om du har tid eller hvad andre siger.
Derefter skriver du alle de ting ned på NEJ siden der virkelig gør dig energi forladt, det du virkelig HADER at gøre/lave/være i, uden at tænke på dårlig samvittighed. Hvis der dukker et måske op er det helt sikkert et stort NEJ, det er bare din hjerne der prøver at overbevise dig om at det måske er okay alligevel, men nej der er et nej.
Nu tager du hvert ord på ja siden og mærker følelsen du får når du gør disse ting (skriv følelserne ned) derefter tager du hvert ord på nej siden og mærker følelsen du får når du gør disse ting (skriv dem ned)
SE nu danner der sig et billede for dig, ikk? du skal gå efter din ja side,😜 gøre mest fra ja siden og mindst fra nej siden.
Du må ikke tænke, det har jeg ikke ret til eller tid til, hvis du vil lave din energi om må du lytte til DIG og dine behov. ALDRIG andres.

Rigtig go arbejdslyst og husk at drikke rigeligt vand til. 👍💕

Kærligste Annebeth