Hvad gør Reiki healing for dig?

mester/master
Reiki Healing
Giver dig ro i både krop og sjæl. Gør det lettere for dig at komme fra hovedet og ned i hjertet for at mærke hvad der er godt for dig. du får nemmere til glæde og taknemmelighed.
Hvad kan det bruges til? 
Typisk bruges healing mod hovedpine, rygproblemer, stress, stress tilbagefald, depression, sorg, angst samt ved bivirkning af kræftbehandling. Det bruges også ved personlig udvikling. Healing bruges også til dyr med meget positiv effekt.
Hvad siger videnskaben? 
På nuværende tidspunkt er der ingen videnskabelige beviser for, at healing virker. Det er dog en anerkendt behandlingsform, hvor behandlere kan lade sig registrere i Sundhedsstyrelsens såkaldte RAB-register, og det er blevet en mere og mere almindelig behandlingsform i Danmark i de senere år.
Vil du selv kunne heale?
Du kan selv lære at heale. det kræver at du tager Reiki healing kursus ved en Reiki Mester. der findes reiki 1-2-3 og mester graden.
Du vil få indvielser på hvert kursus. hver indvielse hæver dig op i energien.
Læs mere om reiki uddannelsen Her:

Send mig dit spørgsmål

4 + 7 =

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig på:

Mobil: 22331551

Mail: info@ditliv-annebeth.dk

Jeg får ofte en reikihealing af Annebeth.

Det gør at jeg levet et liv, der er meget lettere end før jeg startede ved Annebeth.

Det vil sige at jeg kan mærke hvad jeg skal sige nej til og tør sige min mening. Andres handlinger og ord tager jeg ikke personligt mere og ja så sover jeg meget bedre.

Der sker noget indeni mig for hver gang jeg modtager reikihealing, det er svært at sætte ord på det, men det er noget jeg tydeligt kan mærke. Det er blevet lettere at være mig.

Jeg kan varmt anbefale at du modtager reikihealing fra Annebeth.

Majbrit j

Annebeth hjalp mig til at slippe min angst for berøring på min krop. Især i ansigtet. I dag elsker jeg ligefrem at blive rørt ved. Annebeth er super dygtig. Hun formår at gøre en tryg og sikker under behandling. Hendes tilstedeværelse er varm og kærlig.

De bedste anbefalinger her fra.

Elisabeth Hansen

Bobby
Behandling med Reiki healing

Bobby har mange lig med i lasten med stress og trauma, han gøede meget når der kom gæster. Han ville ikke med udenfor. Han små tissede indenfor, gemte sig under sofaen og spiste kun i smug om natten.

Det første besøg vi havde hos Annebeth, var lige før påske. Bobby blev siddende i sin taske som han altid bliver transporteret i, og var tydeligt nervøs og rystede. Han kunne lige overtales til en godbid men så heller ikke mere. Jeg fornemmede og mærkede hurtigt kontakten, som de to fik skabt, og han så egentlig ud til at nyde det, selvom han også så lidt forvirret ud.

Da vi var hos Annebeth anden gang, var han også ret nervøs til start. Hurtigt faldt han dog helt til ro, og inden vi var færdige der, var han hoppet ud af sin taske og begyndte at undersøge rummet vi var i. Han kunne spise godbider i et væk, som hvis vi var hjemme, så jeg er ikke i tvivl om at han hurtigt var blevet tryk hos hende.

Bobby har gøet rigtig meget når der kom gæster og han blev ved i et væk, fik aldrig rigtig stoppet. Efter første healing synes jeg ikke der var så stor forskel, men nok mest fordi jeg jo går i det hele tiden. Noget der derimod var bemærkelsesværdig var at vi havde familie-kom-sammen i sommerhuset i påsken, og der var flere der kommenterede på at han var blevet mere rolig, og slet ikke gøede så meget. Hurra! Det var fedt. Især efter anden healing og de efterfølgende fjernhealinger – begyndte der at ske en forandring.

Han er slet ikke så gøende, nervøs og bange som tidligere. Han tisser ikke indenfor. Han kan snakke med de fleste hankøn. Nu elsker han at komme ud. Bobby har meget med i bagagen og jeg er imponeret over de kæmpe skridt han har taget til et bedre og nemmere liv. Der er ingen tvivl om at Annebeth har gjort en stor forandring med ham og det er jeg dybt taknemmelig for, for jeg og andre kan virkelig mærke forskel på ham.

Jeg kan varmt anbefale Annebeth til alle dem, der har et dyr med en stor eller mindre ubalance/udfordring. Jeg er slet ikke i tvivl om at hun er hammer god til det og vildt kompetent, jeg har jo set det på min egen Bobby, hvad hun har kunnet gøre, det er altså ikke småting.

Jeg, eller vi, er hende dybt taknemmelig for det hun har gjort for Bobby og os. Tusind tak.

Janis Winther