Hvad gør Reiki healing for dig?

Reiki Healing
Giver dig ro i både krop og sjæl. Gør det lettere for dig at komme fra hovedet og ned i hjertet for at mærke hvad der er godt for dig. du får nemmere til glæde og taknemmelighed.
 
Hvad kan det bruges til? Typisk bruges healing mod hovedpine, rygproblemer, stress, stress tilbagefald, depression, sorg, angst samt ved bivirkning af kræftbehandling. Det bruges også ved personlig udvikling. Healing bruges også til dyr med meget positiv effekt.
 
Hvad siger videnskaben? På nuværende tidspunkt er der ingen videnskabelige beviser for, at healing virker. Det er dog en anerkendt behandlingsform, hvor behandlere kan lade sig registrere i Sundhedsstyrelsens såkaldte RAB-register, og det er blevet en mere og mere almindelig behandlingsform i Danmark i de senere år.
 
Vil du selv kunne heale?
Du kan selv lære at heale. det kræver at du tager Reiki healing kursus ved en Reiki Mester. der findes reiki 1-2-3 og mester graden.
Du vil få indvielser på hvert kursus. hver indvielse hæver dig op i energien.
læs mere om Reiki uddannelsen under menuen “Reiki uddannelse” en fantastisk uddannelse til selvhjælp og behandling af mennesker og dyr.