IET Energi toksiner

”Tag ansvar for dit liv, det vil gøre en forskel.”

Vi ved alle sammen, at vi indtager stoffer, vi ikke kan tåle. Det kan være noget vi spiser, drikker, berører eller indånder og vi kender symptomerne: allergi, madforgiftning, hoste mv. Men nogle gange er symptomerne ikke direkte synlige og læselige. og vi er ikke klar over, at en økologisk tomat kan være årsag til en følelsesmæssig ubalance. Når noget bliver et giftstof for os, kalder vi det inden for TFT et IET.

Vi kan fysisk mærke toksiner ved søvnløshed ,hovedpine,kløende eller fordøjelsesproblemer, røde øre, få uro i kroppen,bliver træt, blive oprevet, svede, sulten kort tid efter at have indtaget et måltid.

IET betyder Individuelle Energi toksiner. Det individuelle ligger i, at hvad der har en negativ reaktion i dit system, ikke nødvendigvis har det for din partner, børn eller forældre, vi er alle sammen forskellige.

I et forsøg på at opnå en fysisk eller psykisk balance kan et IET blokerer denne proces, fordi energisystemet er overbelastet og dermed ikke har kræfter til at mobilisere healing.

I TFT bruger vi muskeltest (også brugt indenfor kinesiologi) for at måle kroppens reaktion på forskellige stoffer. I behandlingen kan vi så udrense kroppen for IET. Det er en meget hurtig og effektiv teknik, som klienten selv kan foretage efterfølgende.

http://www.tftmanagement.com