Lydterapi/Lydhealing

Lydterapi er en behandlings metode hvor du kommer helt ned og ind i dig selv. Jeg spiller på mine udvalgte instrumenter, gongs, monochord, tromme og koshi klokker. Vibrationerne fra lydene arbejder i dine celler og væsken i kroppen. Det medfører frigivelse af blokeringer- og eller gamle traumer. Du ligger behageligt med tæppe over dig under behandlingen.

Hvad er forskellen på musik og lydterapi?

Mange bruger musik til meditation, mod stress, til mindfulness, for at slappe af etc. Meget af den slags musik på markedet, er smukke og melodiske kompositioner, fyldt med vellyd og harmoni. Men langt de fleste af dem, er blevet fuldstændigt renset for overtoner og rumklang, for at opnå en ren digital og vellyd. Og dér mister man desværre alt det vigtige. Alt det der er decideret healende og helbredende, og ikke bare afslappende og behageligt

Det er derfor at lydhealing har så stor effekt på krop og sind. Fordi lydene er fyldt med overtoner, undertoner og interferens. Alt det der gør at lyden vibrerer og skaber resonans med alle væsker i kroppen…fysisk og følelsesmæssigt. Vi består selv af mindst 70% væske. Du kommer dybere ned i kroppen med lydterapi, fordi det ikke bare foregår på overfladen, men trænger helt ind i dig. Du er dermed selv en del af lyden og vibrationen. Et samspil. Nervesystemet bliver vugget til ro. Det giver balance i dig, så dine stærke selvhelbredende evner kommer i spil.

Har du spørgsmål?

4 + 2 =

Tidsbestilling og pris

Pris pr. time: 550,-

Det er muligt at være 2 personer til denne behandling

Du kan også samle veninderne til gruppe aften eller weekend. 2 timer lydhealing, mindfullness, tee, englekort. Kontakt mig for et arrangement og pris.

Tidsbestilling kontakte mig på:

Book her

Mobil: 22331551

Mail: info@ditliv-annebeth.dk

Afbud skal ske min. 24 timer før. Afbud efter dette tidsrum medfører et honorar på 50% af behandlingsbeløbet.

Behandlinger der passe godt til lydterapi: