Reiki healing

Når du modtager Reiki healing, ligger du påklædt på en behagelig briks

Det er ikke kun syge mennesker eller mennesker med ubalancer der kan have gavn af reiki healing, men også raske og velfungerende mennesker kan bruge healing i forbindelse med selvudvikling.

Den følelsesmæssige tilstand betyder meget for det fysiske velbefindende. Den energi der tilføres under healingen, kan også bruges til at fremme positive sider og kreative egenskaber.

Healing er en ældgammel behandlingsform der er en kanalisering af udefra kommende energi. Healeren arbejder med: “det hele menneske “. Det vil sige, at man ønsker at finde den virkelige årsag til en ubalance frem for at behandle symptomet.

Når et område hos en person er i ubalance, betyder det, at der er en blokering i et energifelt at energien ikke flyder frit men langsommere eller måske næsten er gået i stå. Det kan der være fysiske årsager til, som f.eks. operationer, slag, smerter, sygdomme eller lignende.

Men en blokering kan også have en psykisk årsag, en problematisk opvækst, uhensigtsmæssige restriktioner, chok, traumer, følelsen af forladthed eller stress er alle typiske påvirkninger der kan give blokeringer.

Jo flere blokeringer et menneske har, jo sværere vil livet se ud for den person der har blokeringerne. Det vil være vigtigt at få sat lys på de områder der er i ubalance eller få gjort problemet synligt således at de vanskeligheder der er, kan bearbejdes, så energien igen kan flyde frit og personen ikke længere skal tumle med det problem.

Jeg healer med ny tidsenergi på et masterplan og får desuden hjælp fra diverse ærkeengle og mestre. Jeg åbner op for at formidle den energi, der specifikt kommer igennem til dig.
Du skal have et oprigtigt ønske og intention om bedring og udvikling af dig og din krop.

Reiki er kanal for mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os.
Fjern Reiki Healing foregår der hvor du befinder dig, liggende eller siddende behageligt. Jeg er kanal for energien der bliver sendt til dig. Fjernhealing er som ordet antyder en healing, der foregår på ’fjern afstand’. Ofte er healer og den person, der skal heales, bosiddende i hver sin by, eller i hver sit land eller ligefrem i hver sin verdensdel. Det har ingen betydning, da energi ikke ’kender grænser eller tid’. Man kan også sige, at energierne, der formidles via en fjernhealing, opfører sig kvantefysisk, idet al energi-formidling er baseret på momentan bevidsthedsenergi.

Eksempler på problemer der behandles er uendelige, jeg vil hellere tage en snak med dig om dine udfordringer, så vi sammen kan lave en ændring i dit liv.

læs evt mere under menuen “uddannelse”