følelserSådan transformerer du usikkerhed og frygten for at fejle (så du rent faktisk kan få succes)

Jeg kan stadig til tider blive usikker på mig selv, om jeg nu slår til. Frygten for at fejle og ikke have succes.

Men hvad er fejl og hvad er succes?
De 2 ord og følelser er så tæt forbundet og alligevel så langt fra hinanden.

Jeg kan på et split sekund gå fra succes følelsen til fejl/fiasko følelsen. Det er ikke rart, jeg får det dårligt og hader mig selv. Men jeg har lært, det er lige så let at få succes følelsen til at overtage så hurtigt som fiasko følelsen dukker op.
Det gør at jeg elsker mig selv mere end jeg føler selvhad.

Dette er hvad der fungere for mig.
Jeg respektere mine følelser istedet for at flygte fra dem. Det er kun på kort sigt det er lettere at undgå noget. I det lange løb kommer alt det vi undgår, forstærket tilbage.
Jeg tager mine følelser helt ind til mig som et lille barn. Jeg holder om følelsen og acceptere dens tilstedeværelse. Trækker vejrer igennem følelsen til jeg mærker at den slipper. Ofte er det en lettelse i åndedrættet der svømmer ind over mig eller jeg får gabe trang.
Se der, overtager en succes følelse.
Dernæst fortæller jeg mig selv at jeg er mig og at der er ikke 2 mennesker der er ens i hele verden

Jeg stopper simpelhen med at sammenligne mig med andre. Jeg KAN kun være mig og ingen andre. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Det er noget menneskers ego har opfundet.

I starten da jeg tog valget om at jeg er rigtig som jeg er og ville heale mine dårlige følelser, fandt jeg ud af at bede om hjælp fra andre og fandt ud af jeg ikke var alene med udfordringer.
Nu føler jeg mig succesfuld og noget værd.

Kærligste Annebeth