Terapeutisk massage 

Jeg har fået en terapeutisk helkropsmassage af Annebeth, hvor hun arbejdede på mine spændte muskler, både dem jeg kendte til men også dem jeg ikke viste jeg havde.

Under massagen modtog  jeg energi healing og vi fik også en snak om hvad der dukkede op inde i mig under behandlingen.

 Annebeth arbejder på hele mennesket.

Henriette Holm

Henriette Holm

Kunde hos Dit Liv

1:1 behandling

Annebeth hjalp mig til at slippe min angst for berøring på min krop. Især i ansigtet. I dag elsker jeg ligefrem at blive rørt ved. Annebeth er super dygtig. Hun formår at gøre en tryg og sikker under behandling. Hendes tilstedeværelse er varm og kærlig.

De bedste anbefalinger her fra.

Elisabeth Hansen

Kunde hos Dit Liv

1:1 behandling

Annebeth har hjulpet min mand rigtig meget. Hun har brugt flere behandlingsformer. Tankefeltterapi, Access Bars, Reiki Healing.

Det har givet ham mere ro i hovedet med hans tankemylder. Nu kan han holde ud at være i sin syge/skrøbelige krop, hvor hans kræfter ikke har nogen magt mere. Nu kan hele hans familie give ham lidt glæde, hvor han følger med i vores liv. Der er kommet glød i kinderne og varme i hænderne.

Han har fået humoren tilbage og siger meget mere. Det bedste der er sket i lang tid var da han begyndte at synge fødselsdagssang for vores barnebarn. Fysioterapeuten kan meget bedre komme igennem med træningen. Pleje personalet joker med ham og han giver igen.

Min mand er blevet gladere og der er helt sikkert fjernet mange blokeringer fra hans underbevisthed. Jeg er Annebeth/klinik Felina dybt taknemmelig og kan varmt anbefale hende. Hun gør en forskel.

Marianne Johannesen

Kunde hos Dit Liv

Tankefeltterapi

Jeg har fået flere behandlinger med TFT hos Annebeth og har hver gang følt mig tryg og i kompetente hænder! Det har været behageligt og overraskende at man efterfølgende kan konstatere at den/eller de kendte uønskede følelser eller tanker, nærmest er forsvundet som dug for solen! Efterfølgende kan man helt glemme at man tidligere har haft problemet! – TFT virker. Er behageligt og tit med prompte effekt!

Det er befriende, at man ikke behøver forklare eller formulere sig i lange baner, – man behøver faktisk ikke sige problemet højt (hvis det føles pinligt), man skal blot føle det og tænke på problemet!

Prøv det! – Jeg kan varmt anbefale Annebeth/Dit Liv

Jette Ruby Flejsborg

Kunde hos Dit Liv

Reiki healing (fjern)

 Jeg har modtaget Reiki healing (fjern) af Annebeth og fået løst mine udfordringer.

De der får behandling ved Annebeth får redskaber med hjem til hjemme arbejde, for at at få ryddet op i det indre, løse udfordringer, problematikker og skabe en nemmere hverdag.

Jeg kan kun sige, det er vigtigt at lave hjemme arbejdet. Jeg opdagede at jeg selv måtte arbejde og være med til at ændre mit liv. Alt imens Annebeth s fantastiske healingsarbejde hjalp mig i mål.

Jeg bor i udkanten af Åbenra, så jeg fik fjern healing da min hverdag gør, at der er for langt til Varde hvor Annebeth bor. Vi havde mail og telefon kontakt igennem forløbet, så jeg kunne altid spørge Annebeth om mine spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale Reiki behandlinger af Annebeth

Kærlig hilsen Anne Louise

Anne Louise

Kunde hos Dit Liv

1:1 behandling 

Min hverdag er blevet lettere og mere overskuelig efter jeg har modtaget behandling af Annebeth.
Annebeth tager sig tid til at lytte og er undersøgende på problematikken der bliver rejst. Hun er behagelig, professionel og imødekommende. Hun bruger forskellige metoder for at hjælpe med ens problem som behageligt og let glider væk. Jeg bliver fyldt op med ny energi.

Annebeth har hjulpet mig af med mine problematikker, og det er jeg dybt taknemmelig for. Hendes tilgang og måde at spørge på, giver tid og rum for refleksion, også efterfølgende. Personligt kan jeg godt lide at få noget med mig hjem at “arbejde videre med” og det har jeg fået.

Rammerne i klinikken er rigtig behagelig. Der bliver tændt stearin lys og rummet er hyggeligt indrettet, så man føler sig godt tilpas og kan slappe af. Jeg har virkelig fået rigtigt meget ud af mine besøg hos Annebeth.

Jeg kan varmt anbefale hende.

Bitten Willer Kristiansen

Kunde hos Dit Liv