Fjern healing

marts 12, 2019
Fjern Reikihealing, Det fysiske, følelsesmæssige, mentale, spirituelle, helbredelse af alle ubalancer

Fjernhealing

Jeg tænker at fjern Reiki healing er noget for dig der har stressende dage med mange gøremål for alle andre. Med fjern healing kan du modtage healing der hvor du befinder dig og på et tidspunkt tirsdag der passer dig.

Reiki er en universiel energi jeg er kanal for. Universet har ingen tid og sted så derfor kan jeg sende dig healing tirsdag morgen og du modtager på et tidspunkt tirsdag der passer dig. Du ligger dig behageligt til-rette og siger indeni dig selv “jeg beder om at modtage den healing der er sendt til mig”

Healing forebygger stress og energiunderskud. Healing vedligeholder også hvis du er kommet tilbage på banen igen til en hverdag i ro og overskud.

Reiki healing understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr. Reiki healing blander sig ikke i tro, religion, overbevisninger osv. Den går ind og hjælper der hvor hver enkelt person har brug for energien.

I vidioen kan du se hvordan mine reiki elever lærer fjernhealing.