Om mig

Annebeth, Reikimester, massør, KENSHO breathwork facilitator

Jeg hedder Annebeth

Jeg arbejder som alternativ og holistisk behandler – både for mennesker og dyr.

Jeg har altid været interesseret i og inspireret af den spirituelle verden og alternativ behandling. Alternativ behandling af forskellige udgaver har bragt mig hertil i mit liv i dag. Og det er et godt sted.

Vi bærer alle på en historie om os selv, der er med til at definere, den person vi er. For rigtig mange kan den historie være med til at skabe uhensigtsmæssige begrænsninger og blokeringer for os. Min egen historie skabte en uhensigtsmæssig fortælling, som jeg endte med at tro på: At jeg ikke var noget værd, ikke var noget for andre og var svær at elske. Jeg var kort sagt blevet et offer i eget liv. Som følge af dette, har jeg døjet med spiseforstyrrelse i 35 år.

Ved hjælp af de gaver og indsigter den spirituelle og alternative verden bidrager med, fandt jeg vejen til mig selv og min sande historie. At jeg er god nok, som jeg er – og faktisk mere end det. Jeg har vendt min historie til noget positivt, hvilket gør, at jeg i dag lytter til mig selv og mine behov. Jeg har lært at elske mig selv med alt det indebærer – både skønheder og ”fejl”. Det har givet mig meget mere energi og selvværd. Ja, faktisk nyder jeg mit liv og den kontinuerlige rejse, livet er.

Min passion er at hjælpe dig med at rydde op i dit liv og din historie, så du også får mere livskvalitet. Jeg hjælper dig til at stå stærkere i dig selv, så du styrker dit selvværd og opnår en følelse af mere frihed og power. 

Med hjælp fra universets energier, englene og gaverne derfra, giver jeg dig mulighed for at mærke og føle dig selv igen. Jeg får det hele ned i menneskehøjde, gør det jordnært og hverdagsagtigt, så det bliver let forståeligt for dig at arbejde med.

Jeg har altid arbejdet med mennesker og dyr og er uddannet indenfor en lang række, alternative behandlingsmetoder. Min erfaring er, at én metode ikke er nok i sig selv. Jeg kombinerer metoderne, så de passer lige præcis til dig og dit behov.

Jeg er uddannet indenfor og har stor erfaring med:

  • Reikihealing og master teaching
  • KENSHO Breathwork stress/trauma forløsning 
  • Kropsterapi & massage
  • Følelseshåndtering
  • Åndedræt terapi
  • Yoga & meditation
  • Lydhealing
  • Regressions terapeut
  • Access bars
  • Øreakupunktør

 

 Jeg viser dig din vej til indre FRIHED og fred, så du også kan leve det værdifulde liv, du fortjener.

Læs om hvad jeg tilbyder her:

Læs om kurser og uddannelser her: