Slip dig fri med bevidst bevægelse

Træk vejret – skab forandringen

Dette er en invitation til at frigøre krop og sind.

Åndedrættet er et enormt stærkt terapiredskab, hvor du med din vejrtrækning regulere din egen krop. Åndedrættet kommunikere direkte med dit nervesystem.

Du lære at mærke din krop. Fornemme hvad du har brug for og forløse de følelser der larmer for meget.

åndedræt og bevægelse, forløsning af følelser
Annebeth, Reikimester, massør, KENSHO breathwork facilitator

Stop op og ta´ejerskab

  • Oplever du på daglig basis, at være mere træt end normalt? Kan du måske nikke genkendende til, at dit overskud til familie, venner og fritidsaktiviteter nærmest er væk?
  • Ønsker du mere glæde og sjov i livet?
  • Er søvnløshed krydret med baggrundsstøj af tankemylder 24/7, blevet normalt for dig? 
  • Bliver små “ting” hurtigt uoverskuelige?
  • ønsker du egentlig bare at kunne finde ro?

Du ved egentlig inderst inde, at noget banker på, derfor læser du dette.

Få hjælp til at genfinde din egen indre livsglæde og mening med livet.

Konstant stress i  nervesystemet kan over sigt skabe angst, stress, depression, PTSD og udbrændthed.Praksisen afsluttes altid med en dejlig lydhealing som afspænding

 

Hvad kan jeg forvente?

Det handler om at mærke og acceptere det der sker i kroppen. På den måde får du en god fornemmelse for din krops signaler, samt læring til at følge din intuition. 

Vi kender alle de fysiske fornemmelser af at være fx rystende nervøs, høj af forelskelse, sitrende af vrede, knuget af sorg osv. Det er alle kroppens signaler, der fortæller hvordan vi har det. Disse signaler og tegn kan sætte sig fast i kroppen, hvis vi ikke bevæger den, og med årene kan det blive til smerter, spændinger og humørændringer, som vi ikke forstår. 

Når vi taler med ord, kan vi bevidst eller ubevidst ændre på sandheden, om hvordan vi har det eller hvordan vi har oplevet episoder i vores liv. Men din krop er ærlig og den vil altid ’fortælle’ sandheden. 

Bevidst bevægelse kan lære os at sætte ord på de kropslige fornemmelser der dukker op og på den måde bearbejde de følelser der ikke tjener dig mere.

Timen sluttes med en afslappende lydhealing.

åndedræt og bevægelse, forløsning af følelser

Åndedrættet hjælper dig i kontakt til dit indre

Om Åndedrættet

Åndedrættet er grundlaget for livet og den mest fundamentale del af vores eksistens. Det hjælper vores kroppe med at modtage ilt og udskille kuldioxid. Gennem åndedrættet kan vi kontrollere vores følelser og samtidig mindske både stress og angst.

Åndedrættet kan hjælpe os til forbedret præstation og har en enorm indflydelse på vores helbred både fysisk og følelsesmæssigt.

Ved at arbejde i dybden med åndedrættet, kan vi skabe en følelse af indre ro og fred.

En stresset krop kan reguleres med åndedrættet

Årsagen til at vi er stressede kan spores tilbage til åndedrættet. Når vi har meget at se til, har udfordringer i vores privatliv, eller kommer ud for noget svært i vores liv, påvirker det åndedrættet. Vi kan stivne, blive låst, trække vejret overfladisk, eller begynde at hyperventilere. Det vil med tiden skabe spændinger i kroppen, som fastlåser vores følelser som vi dermed kommer til at undertrykke.

En dybere vejrtrækning skaber dybere kontakt til dig selv

Det dybere åndedræt hjælper på flere planer. Dels vil det påvirke diafragma, den store åndedrætsmuskel, som vil massere organerne i kroppen. Det vil få kroppen til at afspænde, så de fastlåste følelser, stress spændinger og traumer gradvist dukker op til overfladen så de kan blive forløst. det dybe åndedræt påvirker også nervesystemet, så kroppen falder mere til ro

Tilmelding og pris

Pris: 10 gange 110,- pr. gang (betales inden start)

Tid: Mandag kl- 18.45-19.45

Tilmelding nødvendigt ved at kontakte mig på:

Mobil: 22331551

Mail: info@ditliv-annebeth.dk

Sted: Isbjerg Møllevej 89 6800 Varde

Praktisk info Du medbringer vandflaske, tæppe og pude til afslapning med lydhealing

Bevægelse og åndedræt sipper dig fri

Denne session der er helt naturligt brugt af mange rundt i verden; Yoginis, Amerikanske indianere, Zen Buddhists og mange andre. Det er en selv-helbredende krops reaktion på at forløse traumer. At ryste / at bevæge sig hjælper dig med at rense og løsne blokeringer som ellers kan forårsage sygdomme. Under sessionen, bringes blokerede energier op til overfladen for at blive forløst.

Måske hoster du om en reaktion herpå. Kroppen skifter helt naturligt til en højre vibration, hvormed alle kroppens energetiske systemer bringes i balance. Vi ved at dyr helt instinktivt ryster og bevæger sig efter et angreb og derfor en naturlig adfærd hos dyr. De tillader simpelthen deres reptile hjerne at blive trigged og ryster derefter traumet af sig.

Med denne sesion bliver din krop stærkere og du vil føle dig opladet med energi.

Timen sluttes med en afslappende lydhealing.