Få din FRIHED-forløbet

Jeg har fået en stor gave i form af en værktøjskasse med effektfulde redskaber til øget livskvalitet. Jeg har fundet styrke til at bedre turde være mig, mærke og acceptere mig selv, og fået en bedre forståelse for mig og mine behov.

Jeg er blevet bedre til at holde fast i mine egne grænser, at håndtere og være i uvished, at det er ok at slippe kontrollen og tro på, at jeg også har mulighed for at bede universet om hjælp.

Få din FRIHED-forløbet er en ny begyndelse for mig. Det er det nye manuskript til min nye livskvalitetsfilm om en livslang lærings- og udviklingsrejse.

 

Helle

Deltager på ”Få din FRIHED”-forløbet

Helle

Få din FRIHED-forløbet

 Da jeg startede i forløbet, var jeg meget presset og stresset, og var bange for, om jeg ville være i stand til at få nok ro på, for at få det optimale ud af forløbet. Allerede efter første gang, var der sket noget inde i mig. Nu hvor vi nærmer os slutningen, kan jeg sidde med et smil, for jeg har fået meget mere ro på mig selv.

Jeg er stærkere, mit sind er lysere. Jeg er rigtig godt på vej. Jeg har hele tiden følt mig tryg sammen med Annebeth, og de andre, hvilket har gjort at jeg har kunne åbne op, og ta’ imod.

Jeg er så dybt taknemmelig og glad for at jeg fik denne mulighed. Min rejse er godt i gang og jeg elsker det.

 

Susanne

Deltager på ”Få din FRIHED”-forløbet

Susanne

Få din FRIHED-forløbet

Jeg er virkelig taknemmelig for dette forløb. Jeg har lært at rumme mine følelser, at elske mig selv, er blevet mere selvsikker, mere positiv og smilende. Det er blevet nemmere for mig at takle særligt udfordrende situationer – især dem, der udfordrer mig følelsesmæssigt.

Gennem forløbet lærte jeg at formulere nye, positive overbevisninger og fået fantastiske, hjælpsomme teknikker som jeg bruger hver dag. Det har været hårdt og udfordrende, da jeg måtte forlade mine gamle ”stier” og overbevisninger.

Men det er blevet belønnet og jeg er så ubeskriveligt taknemmelig for den hjælp jeg har fået med på min vej i mit nye liv, der giver mig så meget mere livsglæde og, som understøtter mig i forhold til mine udfordringer.

 

Claudia

Deltager på ”Få din FRIHED”-forløbet

Claudia