Møffe, 3 år, Berner Senne
Behandlet med Reiki healing og fjernhealing

Møffes problemer:

  • Kan ikke lide andre end de absolut nærmeste mennesker, min svigermor fik lov at røre ham første gang da han var ca. 2 år.
  • Han er bange for næsten alt, han er rigtig nysgerrig, men tør ikke tage det sidste skridt. Han danser bare rundt om en. F.eks. hvis jeg kommer ud med en børste, så vil han slet ikke i nærheden af mig.
  • Han tør ikke gå gennem døre, når han er i snor. Vi skal åbne døren og gå væk, så han frit kan gå ind.
  • Man må ikke røre hans poter.
  • Han gør’ HVER gang nogen går forbi haven eller huset. Vores nabo går forbi med hans hund ca. to gange om dagen, og han gør’ hver gang.
  • Han vil ikke ind i bilen, han suger sig nærmest fast til jorden.
  • Han er bange for andre hunde, tør ikke lege med dem.

Første healing
Møffe er ekstremt træt på vej hjem i bilen, og sover næsten hele vejen. Dagen efter er han lidt underlig, han bliver ved med at springe over hegnet og bare desperat skal have kontakt til os, han kommer ind i huset og falder til ro med det samme. Da han kommer ud igen, er han tilbage til at være rolig, og vil gerne være i haven.

Anden healing – fjernhealing
Vi skulle egentlig have været hjemme hos Annebeth, men Møffe vil ikke ind i bilen hun vælger at fjernheale ham. Jeg sætter mig med ham ved havebordet (møffe ligger på hans plads oppe på bordet)Der sænker sig en ekstrem ro over os, og Møffe er helt rolig. Jeg skulle visualisere det liv jeg ønskede for møffe.

Jeg fortalte ham hvor god en hund jeg var, og hvor glade vi var for ham. (jeg følte et behov for at fortælle ham, at vi trods vores problemer virkelig holdte meget af ham). Jeg fokuserede mest på de store problemer, og ønsker mig jo mest af alt bare han fungerer sammen med os i vores familie. Uden jeg tænker videre over det, tager jeg om hans pote og nusser ham. Det er første gang, han har tilladt mig og røre hans poter.

Mine forældre kommer på besøg. Jeg vælger at åbne lågen så han kan gå med os om til deres bil, min far prøver at snakke med ham, men uden held. Så skal min far lige have noget i bagagerummet, og vups så sidder Møffe inde i hans bil, og vi står fire mennesker med meget store øjne. Min far kan nu pludselig snakke med ham, som om de aldrig har lavet andet. Vi får møffe ud af bilen igen, men han hopper ind igen med det samme.

Nogen dage efter, render jeg ind i naboen, som går forbi møffe rigtig tit. Jeg fortæller dem om vores projekt med Møffe og healingen. Naboen siger så, jamen han gør’ heller ikke så meget mere. Det har jeg egentlig ikke selv lagt mærke til, da jeg nok er blevet vant til at han gør’ hele tiden. Jeg begynder så at holde mere øje med ham, når folk går forbi. Og den er god nok, han siger ingenting. Han gør’ kun når folk kommer ind i indkørslen, og det må han også gerne.

Vi skal på besøg hos mine forældre og møffe danser rundt i haven, jeg tænkte jamen så kom da med din store tosse. Jeg åbner bagagerummet, og åbner lågen. Møffe hopper stolt ind i bilen. Det er simpelthen fantastisk, det er dejligt at se han faktisk gerne vil med os. Og at han tør trodse sin egen frygt.

Søndag beslutter jeg at børste ham (det foregår normalt ved at jeg får ham trængt op i en krog, så han overgiver sig og lægger sig ned) jeg ligger børsten på bordet, og siger til ham at han skal børstes i dag. Jeg går væk fra bordet i ca. 10 min. Da jeg går tilbage til bordet, hopper han op, og jeg får lov at børste ham. Igen er det første gang, det er foregået uden kamp.

Møffe har fået 4 behandlinger. Generelt virker Møffe meget mere rolig og jeg er lykkelig over hvad healingen har gjort for ham. Jeg kan varmt anbefale Annebeth til andre der har et kæledyr med store udfordringer som Møffe havde.

Taknemmelighed fra Rikke og Møffe.

Rikke Schmidt Olesen
– 6094 Hejls

Mille
Behandlet med Reiki healing fjernhealing og TFT 

Mille gøede rigtig meget, både af de der kom til vores hus og de der gik mennesker/dyr på cykelstien. Ved Annebeth blev vi mødt på en rigtig behagelig måde, hvor Mille fik mulighed for at snuse lidt rundt. Undervejs i healingen, kunne jeg mærke at hun blev en smule rastløs. Der skete noget inden i hende. Annebeth gav ideer til hvordan jeg kunne øve forskellige ting med Mille derhjemme. 

Anden behandling fik både Mille og jeg healing og her mærkede en forskel på Mille efterfølgende. Hun ville være tæt ved mig, og jeg kunne ”kontrollere” hendes gøen på en helt anden måde. Annebeth fortalte at Milles adfærd kunne skyldes både for at passe på mig og fordi hun er en glad hund. Det var en ny side jeg ikke selv havde tænkt over. Efterfølgende fik Mille fjernhealing, herefter begyndte hun at gø helt vildt igen, men kun i en periode, så fortog det sig.

Healingen har givet Mille og mig ro og balance. Mille er nu også langt om længe blevet renlig, det var hun ikke før Annebeths behandlinger.

Annebeth er et dejligt behageligt menneske, jeg følte en stor respekt og ”ligeværd” imellem os. Jeg kunne godt lide, at det også var mig der blev kigget på, da der uden tvivl er en sammenhæng mellem hund og ejer. Annebeth spottede lyn hurtigt mine ubalancer og healede på det. 

Jeg vil til hver en tid anbefale Annebeth til andre med kæledyr der er i ubalance.

Kærlig hilsen
Mette Friis Søgaard

Velue
Behandlet med Reiki healing og fjernhealing

Min hoppe Velue har igennem mange år haft en del fysiske og mentale udfordringer. Hun lider af muskelsygdommen PSSM. En PSSM hest har brug for kontinuerlig og systematisk motion. Hun blev ekstremt stresset ved bare den mindste smule ”træning”. Selv en gåtur for hånd var for meget at forlange. 

Jeg havde mistet modet og troen på at jeg nogensinde kom til at lave noget med hende igen. Så var det Annebeth dukkede op på facebook. Hun kom til mig første gang og da hun kørte ind i gårdspladsen fik jeg en rigtig god følelse. Jeg mødte et dejligt menneske der var helt lige til og nede på jorden. Uden yderligere anvisninger gik hun direkte i gang med at heale min hoppe. Det var en meget stærk oplevelse at se Annebeth og min hest sammen. Der var en tydelig forbindelse imellem dem og hesten stod og løsnede op da hun tog imod healingen. Hun var fri til at gå, men blev hos Annebeth. Jeg stod befandt mig også i stalden og var tydeligt påvirket af healingen i rummet. Vi havde en dejlig samtale efterfølgende og jeg begyndte at føle mig utroligt lettet, ligesom en klump der kom ud af maven.

De efterfølgende dage begyndte jeg med susses at gå små ture med Value. Kun lidt stress kom snigende. Vi genfandt et mod til at komme videre, og det var som om at den gensidige tillid var blevet meget større. Efterfølgende modtog vi en fjernhealing fra Annebeth. Fjernhealingen forstærkede de ting der allerede var sket, og under healingen stod vi bare sammen og følte en stor nærhed og samhørighed.

Vi fik 4 healing i alt og herfra er det kun gået fremad. Min hest er begyndt at sige ja tak til ridebanen (jordarbejde). Hun har fået lysten tilbage til at bevæge sig, og jeg har genfundet troen på at jeg kan få det bedste frem i hende. Det er blevet sjovt for os begge at arbejde med hinanden.

Jeg takker Annebeth af hele mit hjerte for at behandle os. Healing har i mit tilfælde åbnet op for forbindelsen til min hest, og har generelt givet mig mere klarhed i tilværelsen. Jeg vil helt klart bruge det igen en anden gang til mig selv, eller et af mine kæledyr.

De bedste anbefalinger herfra til Annebeth.

Med venlig hilsen
Carina Luth Husted

Milo, 1 år, blandingshund
Behandlet med Reiki healing og Tankefeltterapi

Milo har altid været meget sensitiv og lige fra dag et efter han kom hjem til mig, var han panisk angst for at være alene. Vi trænede det på flere forskellige måder og prøvede alle gode råd. Han kunne være alene kort tid, men var altid panisk når jeg kom tilbage. Generelt har Milo meget let ved at stresse, og selv om der var andre hos ham, var han meget ked af at jeg gik fra ham. Med til historien hører at jeg mistede min gamle hund i en voldsom ulykke, og var tæt på at miste Milo til sygdom. Jeg havde derfor en nagende frygt for at der skulle ske ham noget, selv om jeg godt var klar over at det formentlig forstærkede vores problemer. 

Ved vores første besøg hos Annebeth var Milo meget urolig og sad ikke stille mange sekunder af gangen. Vi kom hurtigt frem til at en blanding af Milos sensitive sind, og min frygt for at der skulle ske ham noget, forstærkede hinanden. Annebeth arbejdede derfor både med Milo og med min frygt. Hun hjalp mig til at give slip på frygten, og med det samme kunne jeg for første gang fortælle om hvad der skete uden at have tårer trillende ned ad kinderne. 

Allerede den første uge kunne jeg mærke forskel, da Milo blev mere modig og bedre kunne slappe af uden at jeg var lige ved siden af ham. Vi begyndte at træne alene hjemme forfra med instrukser fra Annebeth, og det gik meget bedre end tidligere. Ved vores næste besøg var der tydelig forskel, da Milo frivilligt lå ned næsten halvdelen af tiden i stedet for at stresse rundt. Vi modtog desuden fjernhealing efterfølgende. 

Der er en tydelig forskel på Milo efter at Annebeth har arbejdet med os. For første gang nogensinde sover han frivilligt i et andet rum end mig, han leger udenfor uden at jeg skal være inden for et par meter, og vi er oppe på tre timer alene hjemme uden panik. Det er som om at vi er blevet nulstillet, og nu træner vi lige så stille at være alene uden alt den frygt og angst der var tidligere. 

Annebeth får vores varmeste anbefalinger. Hun har hjulpet både mig og Milo langt mere end jeg havde turde håbe på, og vi kan nu arbejde med tingene uden en masse frygt og angst. 

De bedste hilsner
Christina Stefansen
– Middelfart 

Bobby
Behandling med Reiki healing

Bobby har mange lig med i lasten med stress og trauma, han gøede meget når der kom gæster. Han ville ikke med udenfor. Han små tissede indenfor, gemte sig under sofaen og spiste kun i smug om natten.

Det første besøg vi havde hos Annebeth, var lige før påske. Bobby blev siddende i sin taske som han altid bliver transporteret i, og var tydeligt nervøs og rystede. Han kunne lige overtales til en godbid men så heller ikke mere. Jeg fornemmede og mærkede hurtigt kontakten, som de to fik skabt, og han så egentlig ud til at nyde det, selvom han også så lidt forvirret ud.

Da vi var hos Annebeth anden gang, var han også ret nervøs til start. Hurtigt faldt han dog helt til ro, og inden vi var færdige der, var han hoppet ud af sin taske og begyndte at undersøge rummet vi var i. Han kunne spise godbider i et væk, som hvis vi var hjemme, så jeg er ikke i tvivl om at han hurtigt var blevet tryk hos hende.

Bobby har gøet rigtig meget når der kom gæster og han blev ved i et væk, fik aldrig rigtig stoppet. Efter første healing synes jeg ikke der var så stor forskel, men nok mest fordi jeg jo går i det hele tiden. Noget der derimod var bemærkelsesværdig var at vi havde familie-kom-sammen i sommerhuset i påsken, og der var flere der kommenterede på at han var blevet mere rolig, og slet ikke gøede så meget. Hurra! Det var fedt. Især efter anden healing og de efterfølgende fjernhealinger – begyndte der at ske en forandring.

Han er slet ikke så gøende, nervøs og bange som tidligere. Han tisser ikke indenfor. Han kan snakke med de fleste hankøn. Nu elsker han at komme ud. Bobby har meget med i bagagen og jeg er imponeret over de kæmpe skridt han har taget til et bedre og nemmere liv. Der er ingen tvivl om at Annebeth har gjort en stor forandring med ham og det er jeg dybt taknemmelig for, for jeg og andre kan virkelig mærke forskel på ham.

Jeg kan varmt anbefale Annebeth til alle dem, der har et dyr med en stor eller mindre ubalance/udfordring. Jeg er slet ikke i tvivl om at hun er hammer god til det og vildt kompetent, jeg har jo set det på min egen Bobby, hvad hun har kunnet gøre, det er altså ikke småting.

Jeg, eller vi, er hende dybt taknemmelig for det hun har gjort for Bobby og os. Tusind tak.

Kærlig hilsen
Janis Winther
– Tistrup

Shogun, 7 år
Behandling med fjernhealing

Shogung havde problemer med at skulle gå tur. Han stoppede altid op og kiggede fortvivlet, som om han ikke havde lyst til at skulle ride tur. Efter første healing gik jeg små ture med ham og det begyndte langsomt at gå lidt bedre. Jeg ændrede min egen måde at fremstå på, med min vejrtrækning osv., derved skabte jeg ro og trygge rammer omkring ham. 

Efter anden healing blev det meget bedre og han var ikke til at drive hjem fra vores ridetur. Han levede fuldstændig op med ørene fremme og lyst til livet. Annebeth fortalte mig at han kedede sig lidt og havde brug for nogle forskellige arbejdsopgaver i hverdagen, så derfor prøvede jeg at variere min daglige træning. Det går i dag også meget bedre og han er mere åben og prøver mere, når jeg vil træne med ham.

Han har haft en tendens til at være leder overfor de andre heste på folden, nu er han selv faldet lidt mere til ro og kan nu bedre acceptere at skulle spise wrap med de andre heste.

Efter de 4 fjern healinger vi har modtaget, er Shogun i dag blevet en meget gladere hest, som igen elsker at komme ud på ture. Han går med ørerne fremme og er opmærksom på mig og mine signaler. Han stopper kun sjældent op for at kigge rundt, dette er faktisk okay da han er en følsom hest og har brug for at vide hvad der sker omkring ham. 

Jeg anbefaler Annebeth til andre der har et dyr med udfordringer. Reiki healing har virket fremragende på min hest. Hvilket jeg er meget glad for.

De bedste hilsner
Marie H. 
– Faxe