Annebeth Alexandra Felina Kaaris

Indehaver af ditliv-annebeth.dk

Kontakt: 22 33 15 51

info@ditliv-annebeth.dk

Holistisk energi massage uddannelse.

Vi har alle brug for at blive set, mærket og føle stor velvære i kroppen. Det er den største gave, vi kan give til os selv.

Jeg elsker, at gøre noget godt for andre, og jeg ved, at der findes mange andre, der gerne vil give en fantastisk gave til andre i form af en holistisk energimassage.

Efter mange års erfaring med forskellige massagemetoder, healing og spirituelle behandlinger, har jeg udviklet holistisk energimassage. Og nu kan du også lære denne stærke og virkningsfulde kropsterapeutiske behandlingsform.

I holistisk energimassage integreres teknik, føling, koncentration og intuition i massagen, hvor hele mennesker bliver set og mærket. Der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen, såvel som til kroppen fysiske behov.

Min erfaring er, at opmærksom tilstedeværelse er afgørende for massagens kvalitet. Kvaliteten ligger i at udtrykke kropsterapeutens intention og budskab fra hjertet og helt ud i fingerspidserne, samtidig med at modtagerens behov og ønsker tilgodeses.

Overvejer du at tage uddannelsen i holistisk energimassage, så får du her mulighed for at opleve massageformen på egen krop og holdets atmosfære.

Disse weekender er for alle, der er interesseret i energi, healing, fysisk såvel som psysisk smerte og selvbevidsthed.

Uddannelsen er delt op i tre moduler der foregår i weekender. Og en enkelt opfølgnings hverdag, i alt 56 timer. I mellem modulerne får du opgaver for, der skal udføres til næste modul, hvor du skal udføre behandling på ‘øvekaniner’. Det vil give dig en grundlæggende forståelse og erfaring som holistisk energimassør.

Uddannelsen henvender sig til alle som har lyst til at lære massagekunsten at kende. Såvel nybegyndere som mere erfarne massører, der ønsker at udvide deres færdigheder og få ny inspiration.  Til dig som gerne vil lære at give en behagelig velværemassage.

Til par, som gerne vil berige hinanden med en herlig kropsmassage.

Dig, som gerne vil deltage i et kursus, hvor det meste af undervisningstiden bruges på at lære massagehåndværket og mindre på teorien. Og dig som ønsker et kort massagekursus

Kurset er oplevelsesorienteret. På kurset vil vi komme til at lave meditationer, samt åndedrætsøvelser der støtter op om forløbet og fremmer fornemmelsen af, hvad energi kan bruges til. Vi vil arbejde koncentreret og i fællesskab. Vi vil lære af hinanden gennem tilbagemeldinger under massagen og lade os inspirere i en tryg og glad atmosfære.

Et omfangsrigt og inspirerende massagekursus, hvor du lærer at give og modtage en massage, hvor håndværket er bygget op fra bunden.

Jeg arbejder med og underviser i kombinationen mellem lange glidende strøg og bevægelser med en mere specifik bearbejdning og dybdegående behandling af musklerne. Du får et indblik i at behandle triggerpunkter, og hvordan psyken påvirker os fysisk.

Du lærer om korrekt arbejdsstilling, som skåner dine hænder og led.

Praktisk info
Undervisningen foregår i smukke rammer med glædesfyldt atmosfære på en seriøs og afslappet måde.

Sted: ditliv-annebeth

Isbjerg Møllevej 89

6800 Varde

Underviser: Terapeutisk massør og Reiki mester, Annebeth Kaaris

Datoer: 12-13 februar, 12-13 marts, 9-10 april,

Tidsrum: 9.00-17.00

29 april 10.00-16.00

Medbring: Madpakke, hjemmesko/varme sokker, papir og kuglepen, praktisk tøj til at bevæge sig i (der kan komme olie på), 2 lagner og et lille håndklæde.

Intro pris: kr 6299,-

Sker tilmelding inden den 01.01.2022 vil prisen være blot 5399,-

Prisen inkluderer: Uddannelses bevis, undervisnings materiale, frugt, te, kaffe. Der stilles briks og olie til rådighed.

Tilmelding og spørgsmål til Annebeth på Mobil: 22 33 15 51

Der indbetales et depositum på 1000,- ved tilmelding.

Det resterende beløb betales en uge inden opstart.

Tilmeldingen er bindende.

Det er muligt at opdele betalingen over 3 gange.

Kærligst Annebeth