Spirituel energy massage

Massage afspænding af muskler, forløsning af følelser
Massage afspænding af muskler, forløsning af følelser

Dette lærer du på massage uddannelse

Kurset er oplevelsesorienteret. På kurset vil vi komme til at lave meditationer, samt åndedrætsøvelser der støtter op om forløbet og fremmer fornemmelsen af, hvad energi kan bruges til. Vi vil arbejde koncentreret og i fællesskab. Vi vil lære af hinanden gennem tilbagemeldinger under massagen og lade os inspirere i en tryg og glad atmosfære.

Et omfangsrigt og inspirerende massagekursus, hvor du lærer at give og modtage en massage, hvor håndværket er bygget op fra bunden.

Jeg underviser dig i kombinationen:

 • Forskellige grem, strøj og tryk
 • Facia
 • Pulsering
 • Specifik bearbejdning og dybdegående behandling af kroppen
 • Du får et indblik i at behandle triggerpunkter
 • Kropsterapi metoder
 • Hvordan psyken påvirker os fysisk
 • Indføling og intuition
 • Indblik i ckakra
 • Åndedræts øvelser og brugen af åndedrættet
 • Du lærer at energi kan bruges til at få modtagerens krop i flow
 • Du lærer om korrekt arbejdsstilling, som skåner dine hænder og led
 • Vi kommer også rundt om det etiske i at udfører en massage

Spirituel energi massage uddannelse

Jeg elsker, at gøre noget godt for andre, og jeg ved, at der findes mange andre, der gerne vil give en fantastisk gave til andre i form af en holistisk energimassage.

Efter mange års erfaring med forskellige massagemetoder, healing og spirituelle behandlinger, har jeg udviklet holistisk energimassage. Og nu kan du også lære denne stærke og virkningsfulde kropsterapeutiske behandlingsform.

Min erfaring er, at opmærksom tilstedeværelse er afgørende for massagens kvalitet. Kvaliteten ligger i at udtrykke kropsterapeutens intention og budskab fra hjertet og helt ud i fingerspidserne, samtidig med at modtagerens behov og ønsker tilgodeses.

Om mig

Annebeth, Reikimester, KENSHO breathwork facilitator, Massør

Annebeth, Reikimester, KENSHO breathwork facilitator, Massør

Derfor bør du uddanne dig til Spirituel energi massør

Vi har alle brug for at blive set, mærket og føle stor velvære i kroppen. Det er den største gave, vi kan give til os selv.
I energimassage integreres teknik, føling, koncentration og intuition i massagen, hvor hele mennesker bliver set og mærket. Der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen, såvel som til kroppens fysiske behov.

Overvejer du at tage uddannelsen Spirituel energimassage, så får du her mulighed for at opleve massageformen på egen krop og holdets atmosfære.

Uddannelsen er delt op i 3 moduler. Ialt 24 timer. I mellem 2 og 3 modul skal du udføre behandlinger på ‘øvekaniner’.

Spirituel energi massage kursus er for alle

Disse weekender er for alle, der er interesseret i energi, healing, fysisk såvel som psysisk smerte og selvbevidsthed.

Uddannelsen henvender sig til alle som har lyst til at lære massagekunsten at kende. Såvel nybegyndere som mere erfarne massører, der ønsker at udvide deres færdigheder og få ny inspiration. 

Til par, som gerne vil berige hinanden med en herlig kropsmassage.

Dig, som gerne vil deltage i et kursus, hvor det meste af undervisningstiden bruges på at lære massagehåndværket og mindre på teorien. Og dig, som ønsker et kort massagekursus.

Praktisk info

Undervisningen foregår i smukke rammer med glædesfyldt atmosfære på en seriøs og afslappet måde.

Sted: ditliv-annebeth Isbjerg Møllevej 89 6800 Varde

Underviser: Terapeutisk massør og Reiki mester, Annebeth Kaaris

D. 6-7 September og D. 12 Oktober kl. 10.00-18.00

Tilmelding og spørgsmål til Annebeth på Mobil: 22 33 15 51

Kærligst Annebeth

Måske de kurser er noget for dig:

Peace Energy-B32

Reikihealer

Dette skal du huske


Medbring: Madpakke, hjemmesko/varme sokker, papir og kuglepen, praktisk tøj til at bevæge sig i (der kan komme olie på), 2 lagner og et lille håndklæde.

Pris: kr 4999,-

Prisen inkluderer: Uddannelses bevis, undervisnings materiale, snaks, te, kaffe. Der stilles briks og olie til rådighed.

Du indbetaler beløbet på konto 9736-0005236606

Max 8 deltager

Tilmeldingen er bindende.

Gitte

Jeg har været meget glad for at deltage på Spirituel energi massageuddannelsen og føler, jeg har fået et væld af forskellige metoder, teknikker og greb med med mig videre til at danne en helt særlig massagepakke, der passer den enkeltes behov og udfordringer så vedkommende kan mødes der på et individuelt plan 🌟 

Super spændende holistisk viden, god formidling og praktiske øvelser, hvor du får det hele løbende introduceret og under huden øvet og prøvet teknikker og energimassagen og mærker den på egen krop. 

Hvis du er interesseret i at lære en dybere og anderledes form for massage med et spirituelt tvist, så kan det anbefales 😊

Kh Gitte 🌼