Fjernhealing

Healing på afstand. Til dig, der har brug for healing, men ikke har mulighed for at være fysisk til stede. Fjernhealing er noget for dig der har stressende dage med mange gøremål for alle andre. Med fjern healing kan du modtage healing der hvor du befinder dig og på et tidspunkt der passer dig. Du ligger behageligt hjemme ved dig selv, mens jeg arbejder der hvor jeg befinder mig.

Via. fjernhealing kan jeg også forløse fastlåste følelser. Fastlåste følelser sidder som energi centre i din krop og de kan være opstået hvornår som helst i livet. De kan også være nedarvet.

Fjernhealing Behandling

Har du brug for Fjernhealing behandling, så kan du booke direkte her

Sådan fungerer fjernhealing

Fjernhealing virker på samme måde som ved den fysiske kontakt. Fordelen ved fjernhealing er at du kan blive liggende i afslappende tilstand så længe du har brug for det. Uden du skal ud af min dør og kører hjem.

Reiki er en universel energi jeg er kanal for. Universet har ingen tid og sted så derfor kan jeg sende dig healing, og du modtager på et tidspunkt  der passer dig. 

Fjernhealing er som ordet antyder en healing, der foregår på ’fjern afstand’. Ofte er healer og den person, der skal heales, bosiddende i hver sin by, eller i hver sit land eller ligefrem i hver sin verdensdel. Det har ingen betydning, da energi ikke ’kender grænser eller tid’. Man kan også sige, at energierne, der formidles via en fjernhealing, opfører sig kvantefysisk, idet al energi-formidling er baseret på momentan bevidsthedsenergi.

Jeg healer med ny tidsenergi på et masterplan og får desuden hjælp fra diverse ærkeengle og mestre. Jeg åbner op for at formidle den energi, der specifikt kommer igennem til dig.Du skal have et oprigtigt ønske og intention om bedring og udvikling af dig og din krop.

Reiki er kanal for mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os.

Fjern Reikihealing, Det fysiske, følelsesmæssige, mentale, spirituelle, helbredelse af alle ubalancer
Fjern Reikihealing, Det fysiske, følelsesmæssige, mentale, spirituelle, helbredelse af alle ubalancer

Virkning af fjernhealing

Healing er godt for stress og energiunderskud. Healing vedligeholder også hvis du er kommet tilbage på banen igen til en hverdag i ro og overskud.

Reiki healing understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr. Reiki healing blander sig ikke i tro, religion, overbevisninger osv. Den går ind og hjælper der hvor hver enkelt person har brug for energien.

Fjern Reikihealing, Det fysiske, følelsesmæssige, mentale, spirituelle, helbredelse af alle ubalancer

Tidsbestilling og pris

Pris: 350,-
Behandlingstid: 30-40  min.

100,- pr. Påbegyndt 15 min.

Tidsbestilling kontakte mig på:
Book her
Mobil: 22331551
Mail: info@ditliv-annebeth.dk

Afbud skal ske min. 24 timer før. Afbud efter dette tidsrum medfører et honorar på 50% af behandlingsbeløbet.

Vil du selv kunne heale?
Du kan selv lære at heale. det kræver at du tager Reiki healing kursus ved en Reiki Mester. der findes reiki 1-2-3 og mester graden. Læs mere om reiki healing uddannelsen

Anne Louise

 Jeg har modtaget Reiki healing (fjern) af Annebeth og fået løst mine udfordringer.

De der får behandling ved Annebeth får redskaber med hjem til hjemme arbejde, for at at få ryddet op i det indre, løse udfordringer, problematikker og skabe en nemmere hverdag.

Jeg kan kun sige, det er vigtigt at lave hjemme arbejdet. Jeg opdagede at jeg selv måtte arbejde og være med til at ændre mit liv. Alt imens Annebeth s fantastiske healingsarbejde hjalp mig i mål.

Jeg bor i udkanten af Åbenra, så jeg fik fjern healing da min hverdag gør, at der er for langt til Varde hvor Annebeth bor. Vi havde mail og telefon kontakt igennem forløbet, så jeg kunne altid spørge Annebeth om mine spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale Reiki behandlinger af Annebeth

Kærlig hilsen Anne Louise