Fjern reikihealing

Fjernhealing

Healing på afstand. Til dig, der har brug for healing, men ikke har mulighed for at være fysisk til stede.

Pris pr. halve time:325,- ink. tlf. kontakt efter behandlingen.

Jeg tænker at fjernhealing er noget for dig der har stressende dage med mange gøremål for alle andre. Med fjern healing kan du modtage healing der hvor du befinder dig og på et tidspunkt der passer dig. Du ligger behageligt hjemme ved dig selv, mens jeg arbejder der hvor jeg befinder mig.

Fjernhealing virker på samme måde som ved den pysiske kontakt. Fordelen ved fjernhealing er at du kan blive liggende i afslappende tilstand så længe du har brug for det. Uden du skal ud af min dør og kører hjem.

Reiki er en universiel energi jeg er kanal for. Universet har ingen tid og sted så derfor kan jeg sende dig healing, og du modtager på et tidspunkt  der passer dig. 

Healing er godt for stress og energiunderskud. Healing vedligeholder også hvis du er kommet tilbage på banen igen til en hverdag i ro og overskud.

Reiki healing understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr. Reiki healing blander sig ikke i tro, religion, overbevisninger osv. Den går ind og hjælper der hvor hver enkelt person har brug for energien.

Lys og Kærlighed fra Annebeth

Send mig dit spørgsmål

14 + 7 =

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig på:

Mobil: 22331551

Mail: info@ditliv-annebeth.dk

 Jeg har modtaget Reiki healing (fjern) af Annebeth og fået løst mine udfordringer.

De der får behandling ved Annebeth får redskaber med hjem til hjemme arbejde, for at at få ryddet op i det indre, løse udfordringer, problematikker og skabe en nemmere hverdag.

Jeg kan kun sige, det er vigtigt at lave hjemme arbejdet. Jeg opdagede at jeg selv måtte arbejde og være med til at ændre mit liv. Alt imens Annebeth s fantastiske healingsarbejde hjalp mig i mål.

Jeg bor i udkanten af Åbenra, så jeg fik fjern healing da min hverdag gør, at der er for langt til Varde hvor Annebeth bor. Vi havde mail og telefon kontakt igennem forløbet, så jeg kunne altid spørge Annebeth om mine spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale Reiki behandlinger af Annebeth

Kærlig hilsen Anne Louise

Anne Louise