TFT / Tankefeltterapi

Tankefeltterapi, som også kaldes TFT, er en unik, effektiv og nænsom terapiform til behandling af psykologiske og fysiske udfordringer,  Tankefeltterapi/følelse forløsning er en teknik, hvor man med to fingre “tapper” (prikker) eller jeg bruger en magnet til at slippe uønskede tanker, tankemønstre og kropsreaktioner.

TFT / Tankefeltterapi Behandling

Har du brug for TFT / Tankefeltterapi behandling, så kan du booke direkte her

Hvad er Tankefeltterapi?

Tankefeltterapi er en teknik til at fjerne alle former uhensigtsmæssige følelser, tanker, handlinger og ubehag.

Vi arbejder ud fra tesen om, at alle ubearbejdede følelser, oplevelser og situationer sætter sig som forstyrrelser i vores energisystem, og dette gør, at vi reagerer uhensigtsmæssigt fordi vi følelsesmæssigt “sidder fast” i en situation eller oplevelse.

Der tappes på merdianbaner som er energibaner der levere energi til muskler og organer. Via kinesiologi finder man punkterne der skal tappes og i hvilken rækkefølge.

Der arbejdes også med kroppens svar, da kroppen husker alt det vores bevisthed har glemt.

Tankefeltterapi, følelser, traume, sorg, forløsning

Hvad kan Tankefeltterapi?

Eksempel på kunne være: Bente har oplevet et dødsfald, som kom uventet, hun får et chok og får det ikke bearbejdet. Efterfølgende er hun bange for, at hendes nærmeste skal dø og reagerer uhensigtsmæssigt i forhold til dem, ringer når de er ude, forlanger de skal ringe når de fx. er kommet på arbejdet, sover ikke, før alle er kommet hjem osv. Anja lider af katastrofetanker om, hvad der kunne være hændt dem.

Hendes uhensigtsmæssige reaktioner er katastrofetanker, ukontrollerbar frygt, rysten og trang til kontrol.

Ved at opløse oplevelsen (traumet) med dødsfaldet, opløses også forstyrrelsen, som har skabt den uhensigtsmæssige adfærd, så Anja kan reagere normalt, når hendes familie er ude.

Vi kan ikke fjerne vores “normale” måde, at føle og opleve på, vi fjerner kun forstyrrelser

Tidsbestilling og pris

Pris: 600,-

Behandlingstid: 60 min.

100,- pr. Påbegyndt 15 min.

Book her

 

Behandlinger der passe godt til Tankefeltterapi