Reiki healing behandling

Reiki healing behandling

Giver dig ro i både krop og sjæl. Gør det lettere for dig at komme fra hovedet og ned i hjertet for at mærke hvad der er godt for dig. Du får lettere til glæde og taknemmelighed. Reiki er en selvudviklings vej, hvor du får muligheden for at blive bedre til det du i forvejen er god til og du vil være tættere på ubetinget kærlighed til dig selv og andre.

Reiki Healing Behandling

Har du brug for Reiki healing behandling, så kan du booke direkte her

Hvad kan Reiki healing bruges til?

Healing er godt for stress og energiunderskud. Healing vedligeholder også hvis du er kommet tilbage på banen igen til en hverdag i ro og overskud.

Via. Fjernhealing kan jeg også forløse fastlåste følelser. Fastlåste følelser sidder som energi centre i din krop og de kan være opstået hvornår som helst i livet. De kan også være nedarvet.

Reiki healing understøtter og beriger medicinsk behandling, og andre alternative behandlinger.

Reikihealing kan bruges til alt, om det er psysiske eller fysiske udfordringer.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr. Reiki healing blander sig ikke i tro, religion, overbevisninger osv. Den går ind og hjælper der hvor hver enkelt person har brug for energien.

Reiki bruges også til personlig udvikling med stor effekt, dette kan jeg se på mig selv og mine reikielever

Du kan også modtage en Reikihealing via Fjern healing.

Læs om Fjern Reikihealing her

Reikihealing, Det fysiske, følelsesmæssige, mentale, spirituelle, helbredelse af alle ubalancer
Reikihealing, følelse forløsning , kontrol, søvnløshed, indre uro, modløshed, tristhed, negative tanker, fokusere, ADHD, spiseforstyrrelse

Hvad er Reiki healing?

Reiki er en universel energi der kun indeholder lys og kærlighed.
Reiki’s betydning rei, som betyder ånd, og ki, som betyder energi, er en form for healing.

Reikihealeren kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi. Der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra healeren til modtageren eller omvendt.

Reiki er en holistisk energi der virker på alle energiniveauer:

  • Det fysiske
  • Det følelsesmæssige
  • Det mentale
  • Det spirituelle
  • Og kan være med til at helbrede alle ubalancer lige fra forkølelse til ondt i sjælen

Reiki (fra Japan 霊気, ofte bruges den ældre skrivemåde 靈氣 (traditionelt kinesisk) og 灵气 (simplificeret kinesisk), rei, som betyder ånd, og ki, som betyder energi, er en form for healing.

Hvad siger videnskaben? 

På nuværende tidspunkt er der ingen videnskabelige beviser for, at healing virker. Det er dog en anerkendt behandlingsform, og det er blevet en mere og mere almindelig behandlingsform i Danmark i de senere år.

Vil du selv kunne heale?

Du kan selv lære at heale. det kræver at du tager Reiki healing kursus ved en Reiki Mester. der findes reiki 1-2-3 og mester graden.
Du vil få indvielser på hvert kursus. hver indvielse hæver dig op i
energi frekvensen.

Reiki har vendt hele mit liv på hovedet

Efter Reiki er blevet en del af min hverdag har mit liv ændret sig med små betydningsfulde skridt. Så min sjæl og krop har kunnet følge med i processen.

Min reikimester bor i Brønderslev og jeg bor i Varde. Der var stor afstand imellem os, men jeg var så sikker på at det skulle være hende. Sådan modtager jeg også mine reikielever. Ved at de mærker dybt indeni, at jeg skal være deres reikimester. (Alle kan mærke dette)

Mine kvalifikationer og uddannelser indenfor Reiki Usui:

  • Reiki 1. grad
  • Reiki 2. grad
  • Reiki 3. grad
  • Reiki master og teacher graden
Reikihealing, følelse forløsning , selvudvikling

Tidsbestilling og pris

Pris: 600,-

Behandlingstid:60 min.

Normal behandlingstid: 60 min.

100,- pr. Påbegyndt 15 min.

Book her

Behandlinger der passe godt til Reiki healing.

Mogens K. Sørensen

“Jeg befandt mig i en negativ spiral, uden egentlig at genkende mig selv. 

Ofte blev jeg overvældet af kvalme og trangen til at trække mig tilbage i mit eget selvskab. Jeg mistede lysten til at være social. 

Mit ægteskab haltede, vi havde ikke noget tilfældes mere. 

Gennem hele mit liv har jeg slidt og knoklet, brugt utallige timer på arbejde,  i håbet om at opnå kærlighed og anerkendelse. 

Efter at have søgt på nettet, stødte jeg på ditliv-annebeth, efter at have læst om hendes gøren, var jeg ikke i tvivl om, hvorvidt det var det rette skridt for mig. 

Efter cirka et halvt år med Annebeths hjælp, føler jeg mig markant bedre tilpas. 

Min kone og jeg har fundet hinanden igen og jeg nyder at være sammen med de mennesker der betyder noget for mig. 

Annebeth har hjulpet mig med at frigøre og forløse de følelser, jeg havde undertrykt og gemt væk. 

Jeg arbejder stadig med de redskaber, som Annebeth har givet mig, og jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har modtaget. 

Jeg føler mig stolt over, at jeg turde begive mig ind i arbejdet med mig selv for at genfinde glæden ved livet og føle kærligheden ude at skulle præsterer.”

PS: Min kvalme og negativitet er pist væk. 

Af hjertet tak 🙏

Majbrit J

Jeg får ofte en reikihealing af Annebeth.

Det gør at jeg levet et liv, der er meget lettere end før jeg startede ved Annebeth.

Det vil sige at jeg kan mærke hvad jeg skal sige nej til og tør sige min mening. Andres handlinger og ord tager jeg ikke personligt mere og ja så sover jeg meget bedre.

Der sker noget indeni mig for hver gang jeg modtager reikihealing, det er svært at sætte ord på det, men det er noget jeg tydeligt kan mærke. Det er blevet lettere at være mig.

Jeg kan varmt anbefale at du modtager reikihealing fra Annebeth.

Elisabeth Hansen

Annebeth hjalp mig til at slippe min angst for berøring på min krop. Især i ansigtet. I dag elsker jeg ligefrem at blive rørt ved. Annebeth er super dygtig. Hun formår at gøre en tryg og sikker under behandling. Hendes tilstedeværelse er varm og kærlig.

De bedste anbefalinger her fra.

Janis Winther

Bobby har mange lig med i lasten med stress og trauma, han gøede meget når der kom gæster. Han ville ikke med udenfor. Han små tissede indenfor, gemte sig under sofaen og spiste kun i smug om natten.

Det første besøg vi havde hos Annebeth, var lige før påske. Bobby blev siddende i sin taske som han altid bliver transporteret i, og var tydeligt nervøs og rystede. Han kunne lige overtales til en godbid men så heller ikke mere. Jeg fornemmede og mærkede hurtigt kontakten, som de to fik skabt, og han så egentlig ud til at nyde det, selvom han også så lidt forvirret ud.

Da vi var hos Annebeth anden gang, var han også ret nervøs til start. Hurtigt faldt han dog helt til ro, og inden vi var færdige der, var han hoppet ud af sin taske og begyndte at undersøge rummet vi var i. Han kunne spise godbider i et væk, som hvis vi var hjemme, så jeg er ikke i tvivl om at han hurtigt var blevet tryk hos hende.

Bobby har gøet rigtig meget når der kom gæster og han blev ved i et væk, fik aldrig rigtig stoppet. Efter første healing synes jeg ikke der var så stor forskel, men nok mest fordi jeg jo går i det hele tiden. Noget der derimod var bemærkelsesværdig var at vi havde familie-kom-sammen i sommerhuset i påsken, og der var flere der kommenterede på at han var blevet mere rolig, og slet ikke gøede så meget. Hurra! Det var fedt. Især efter anden healing og de efterfølgende fjernhealinger – begyndte der at ske en forandring.

Han er slet ikke så gøende, nervøs og bange som tidligere. Han tisser ikke indenfor. Han kan snakke med de fleste hankøn. Nu elsker han at komme ud. Bobby har meget med i bagagen og jeg er imponeret over de kæmpe skridt han har taget til et bedre og nemmere liv. Der er ingen tvivl om at Annebeth har gjort en stor forandring med ham og det er jeg dybt taknemmelig for, for jeg og andre kan virkelig mærke forskel på ham.

Jeg kan varmt anbefale Annebeth til alle dem, der har et dyr med en stor eller mindre ubalance/udfordring. Jeg er slet ikke i tvivl om at hun er hammer god til det og vildt kompetent, jeg har jo set det på min egen Bobby, hvad hun har kunnet gøre, det er altså ikke småting.

Jeg, eller vi, er hende dybt taknemmelig for det hun har gjort for Bobby og os. Tusind tak.