KENSHO Breathwork facilitator

Alle mennesker har oplevet et traume, stort som småt. Vi kan også kalde det fastlåste følelser.

Vi mennesker vil gennem livet opleve kriser, der vil optræde og blive oplevet forskelligt, for nogle traumetiserende.  Dette alt efter den alder vi er i når det indtræffer, (mange af vores trame bliver sået som et frø, fra vi er i mors mave til 6-7 års alderen) og alt efter hvor psykisk robust du er eller efter hvor voldsom hændelsen er, og antal gange følelsen/traumet indtræffer. Hvor nogle af de oplevelser kan være så voldsomme, at de kan sætte sig som fastlåste følelser, der medvirker til fysiske smerter, sygdom, eller psysiske udfordringer af enhver art

Via. Fjernhealing kan jeg også forløse fastlåste følelser. Fastlåste følelser sidder som energi centre i din krop og de kan være opstået hvornår som helst i livet. De kan også være nedarvet.

KENSHO Breathwork Facilitator Behandling

Har du brug for KENSHO Breathwork facilitator behandling, så kan du booke direkte her

Hvad er Fastlåste følelser, Angst og traume?

Traume er de indre ting som sker i kroppen og ikke i de ydre hændelser. Du er ude af stand til at overvinde angsten i oplevelsen. Hændelsen bliver ved med at overvælde dig, og forhindre dig i at genoptage livet, fordi du er spærret inde i din frygt. Man er også mere tilbøjelig til at blive traumetiseret af en ny situation, hvis man er blevet traumetiseret før – især hvis det tidligere traume opstod i barndommen.

Den neuropsykologiske tilgang er baseret på hjernens biologiske måde at fungere på. Gennem terapi kan de fleste psykiske lidelser reduceres. Behandling af angst sker ved at få ryddet op i traumer og negative mønstre, der har belastet dig, gjort hjernen stresset og dit alarmsystem overfølsomt.

Angsten sikrer, at vi reagerer hurtigt og instinktivt og enten flygter eller forsvarer os, når vi føler os truede. Den naturlige angstreaktion er dermed ude af proportion med den reelle fare.

De psykiske symptomer kan være af forskellig karakter og sværhedsgrad. Symptomer på angst kan, for eksempel, være en konstant uro og bekymring, eller pludselige panikanfald. Traumetiske oplevelser, som vi ikke får bearbejdet, kan gøre det vanskeligere for os at håndtere nye chokerende oplevelser.

Hvad kan traume forløsning gøre?

 • bedre selværd
 • bedre vejrtrækning
 • færre spændinger i kroppen
 • bedre søvnmønster
 • mindre uro i kroppen
 • større mentalt overskud
 • et afbalanceret nervesystem
 • glæde og overskud
 • at kunne hånteret livet og andre mennesker
 • og meget mere

Book her

Åndedrættet hjælper dig i kontakt til dit indre

Om Åndedrættet

Åndedrættet er grundlaget for livet og den mest fundamentale del af vores eksistens. Det hjælper vores kroppe med at modtage ilt og udskille kuldioxid. Gennem åndedrættet kan vi kontrollere vores følelser og samtidig mindske både stress og angst.

Åndedrættet kan hjælpe os til forbedret præstation og har en enorm indflydelse på vores helbred både fysisk og følelsesmæssigt.

Ved at arbejde i dybden med åndedrættet, kan vi skabe en følelse af indre ro og fred.

En stresset krop kan reguleres med åndedrættet

Årsagen til at vi er stressede kan spores tilbage til åndedrættet. Når vi har meget at se til, har udfordringer i vores privatliv, eller kommer ud for noget svært i vores liv, påvirker det åndedrættet. Vi kan stivne, blive låst, trække vejret overfladisk, eller begynde at hyperventilere. Det vil med tiden skabe spændinger i kroppen, som fastlåser vores følelser som vi dermed kommer til at undertrykke.

En dybere vejrtrækning skaber dybere kontakt til dig selv

Det dybere åndedræt hjælper på flere planer. Dels vil det påvirke diafragma, den store åndedrætsmuskel, som vil massere organerne i kroppen. Det vil få kroppen til at afspænde, så de fastlåste følelser, stress spændinger og traumer gradvist dukker op til overfladen så de kan blive forløst. det dybe åndedræt påvirker også nervesystemet, så kroppen falder mere til ro

Årsager til fastlåste følelser og traumer

Situationer der kan forårsage psykiske traumer, men som tit bliver overset:

 • Fald eller sportsskader
 • Kirurgi (især i de første 3 leveår)
 • Pludselig død af en person tæt på
 • En bilulykke
 • Tab af et betydningsfuldt forhold
 • Overgreb fysisk eller psykisk
 • En livstruende sygdom eller invaliderende tilstand
 • Du var uforberedt på det der skete
 • Nogen var med vilje grusom
 • Det skete i barndommen

  Eksempel på kunne være: Bente har oplevet et dødsfald, som kom uventet, hun får et chok og får det ikke bearbejdet. Efterfølgende er hun bange for, at hendes nærmeste skal dø og reagerer uhensigtsmæssigt i forhold til dem, ringer når de er ude, forlanger de skal ringe når de fx. er kommet på arbejdet, sover ikke, før alle er kommet hjem osv. Anja lider af katastrofetanker om, hvad der kunne være hændt dem.

  Hendes uhensigtsmæssige reaktioner er katastrofetanker, ukontrollerbar frygt, rysten og trang til kontrol.

  Ved at opløse oplevelsen (traumet) med dødsfaldet, opløses også forstyrrelsen, som har skabt den uhensigtsmæssige adfærd, så Anja kan reagere normalt, når hendes familie er ude.

 

Breathwork. Healing af traume, sorg, angst

Hvad kan jeg forvente af en Breathwork session?

Via åndedrættet, bliver du guidet ned i din krop. Jeg vil se hvor der er brug for bevægelse og mulighed for at få kontakt til spændinger, undertrykte følelser og gemte minder i kroppen. 

Hvor meget der sker under selve sessionen, afhænger af hvor dybt vi kan komme ned i kroppen med åndedrættet, og hvad du er klar til at komme i kontakt med. 

Jeg guider dig på en tryg måde, og hjælper dig med at skabe en dybere kontakt til dig selv og din krop.  

Healing af trauma, sorg, angst terapi

Tidsbestilling og pris

Pris: 800,-

Behandlingstid: 75 min.

100,- pr. Påbegyndt 15 min.

Book her

Behandlinger der passe godt til KENSHO traume/følelse forløsning

Sådan foregår en behandling

Vi starter sessionen hvor vi begge sidder på måtten overfor hinanden i et trygt behageligt rum.

Jeg guider dig til at trække vejret gennem munden så du kan få adgang til de fortrængte sider af dig selv, så de kan blive bragt op i din bevidsthed. Ved at trække vejret gennem munden, får hjernen en pause, så din krop kan komme til orde.

Jeg hjælper dig til at din krop kan bevæge sig som den har brug for. 

Du er støttet i hele processen med omsorg og nærhed.

Breathwork/Åndedrætsterapi opleves forskelligt fra person til person og du vil opleve, at dine sessioner varierer fra gang til gang. Det er ikke ualmindeligt at opleve forskellige kropslige fornemmelser undervejs, såsom varme, kulde, sitren, ubehag, gråd, grin og lyde. Dette skyldes, at energien bliver aktiveret i dit system hvilket er et godt tegn.

Symptomerne går hurtigt over eftersom du går dybere ind i åndedrættet og dybere ned i dine følelseslag. Breathwork frigiver endorfiner, som giver dine tanker ro og dine følelser mulighed for at komme op til overfladen så de kan blive forløst.

Der arbejdes også med kroppens svar, da kroppen husker alt det vores bevisthed har glemt

Selve sessionen varer alt i alt ca 90-120 minutter inklusive opstarts samtale og landing efter sessionen. 

Du er fuldt påklædt under sessionen.(Kom gerne i blødt tøj du kan bevæge dig).

Laila F. Mortensen

Jeg følte mig trist, tom, og total fastlåst. Mit liv var ligegyldigt og havde mest lyst til at komme herfra.

Jeg begyndte i et forløb ved ditliv-annebeth der hedder KENSHO breathwork. 

Gennem forskellige behandlinger og vejrtrækningsøvelser fandt jeg ind til mig selv og forløste fastlåste følelser, traume, sorg og meget mere. 

Jeg lærte at lytte til kroppens signaler, sige til og fra, og flytte fokus fra smerte til velvære. 

Nu har jeg genfundet mig selv og åbnet op for livets glæder. Ja, mine relationer har også fået nyt liv. Jeg kan føle glæden igen. Takket være denne transformative rejse med ditliv-annebeth.

Annebeth fandt ind til det jeg havde brug for.

Jeg er dybt taknemmelig og kan varmt anbefale andre at gå i behandling ved Annebeth

Hun kan sit kram (på godt Jydsk)

Mogens K. Sørensen

“Jeg befandt mig i en negativ spiral, uden egentlig at genkende mig selv. 

Ofte blev jeg overvældet af kvalme og trangen til at trække mig tilbage i mit eget selvskab. Jeg mistede lysten til at være social. 

Mit ægteskab haltede, vi havde ikke noget tilfældes mere. 

Gennem hele mit liv har jeg slidt og knoklet, brugt utallige timer på arbejde,  i håbet om at opnå kærlighed og anerkendelse. 

Efter at have søgt på nettet, stødte jeg på ditliv-annebeth, efter at have læst om hendes gøren, var jeg ikke i tvivl om, hvorvidt det var det rette skridt for mig. 

Efter cirka et halvt år med Annebeths hjælp, føler jeg mig markant bedre tilpas. 

Min kone og jeg har fundet hinanden igen og jeg nyder at være sammen med de mennesker der betyder noget for mig. 

Annebeth har hjulpet mig med at frigøre og forløse de følelser, jeg havde undertrykt og gemt væk. 

Jeg arbejder stadig med de redskaber, som Annebeth har givet mig, og jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har modtaget. 

Jeg føler mig stolt over, at jeg turde begive mig ind i arbejdet med mig selv for at genfinde glæden ved livet og føle kærligheden ude at skulle præsterer.”

PS: Min kvalme og negativitet er pist væk. 

Af hjertet tak 🙏