Hvad gør massage for dig?

Massage
Massage

I holistisk energimassage integreres teknik, føling, koncentration og intuition i massagen, hvor hele mennesker bliver set og mærket. Der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen, såvel som til kroppen fysiske behov.

Min erfaring er, at opmærksom tilstedeværelse er afgørende for massagens kvalitet. Kvaliteten ligger i at udtrykke kropsterapeutens intention og budskab fra hjertet og helt ud i fingerspidserne, samtidig med at modtagerens behov og ønsker tilgodeses.

Massagen har været kendt i årtusinder. Massage er et middel til øget legemlig og åndeligt velvære
Massagen giver en god blodgennemstrømning i muskulaturen, som er med til at fjerne de affaldsstoffer der giver myoser.

Massagen er ikke kun en berøring af huden, men går i dybden, så både krop og sjæl bliver afstresset – det vil sige, at massagen også påvirker nervesystemet, hvilket man mærker ved en større følelse af velvære. Massage mindsker kroppens stress.
Du får blødgjort dine muskler og spændinger i kroppen.

Du ligger på en briks med undertøj og et lagen over dig. Jeg bruger minimalt olie.

Send mig dit spørgsmål

7 + 11 =

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig på:

Mobil: 22331551

Mail: info@ditliv-annebeth.dk

Terapeutisk massage 

Jeg har fået en terapeutisk helkropsmassage af Annebeth, hvor hun arbejdede på mine spændte muskler, både dem jeg kendte til men også dem jeg ikke viste jeg havde.

Under massagen modtog  jeg energi healing og vi fik også en snak om hvad der dukkede op inde i mig under behandlingen.

Annebeth arbejder på hele mennesket, og jeg følte mig i rigtg gode hænder.

Jeg får massage af Annebeth en gang hver 3-4 uge. Det giver mig en form for velvære og ny energi.

Henriette Holm

Henriette Holm