Øreakupunktur

Øreakupunktur er en smertefri behandling for dine smerter og allergi. Øreakupunktur kan stå alene som behandling. Men kan også indgå i mine andre behandlings former. Hvilket kunne være healing eller massage. Dette giver en øget effekt af behandlingen og speeder kroppens selvhelbredende kræfter op.

Det er vigtigt du giver dig selv tid til at sætte en øreakunpunktur behandling af ca en gang i ugen til vi er nået til den effekt du ønsker.

Øreakupunktur Behandling

Har du brug for øreakupunktur behandling, så kan du booke direkte her

Hvad er øreakupunktur?

Øreakupunktur er et mikrosystem, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret på specifikke punkter. Ubalancer behandles ved at stimulere det punkt på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer. Øreakupunktur kan anvendes til alle slags ubalancer, og det er et meget godt supplement til mine andre behandlingsformer.

Hvordan foregår øreakupunktur?Øreakupunktur foregår ved at jeg sætter små kugleplaster på bestemte punkter i dine ører, afhængig af hvilket problemer du kommer med. 

Hvilken virkning har øreakupunktur? 

Hele kroppen kan stimuleres ved hjælp af forskellige punkter på øret, og derfor kan de fleste problemstillinger behandles med øreakupunktur. 

Øreakupunktur har en stærkt regulerende effekt på kroppen og psyken og er derved meget anvendeligt ved blandt andet forskellige former for allergi, smerter, skævhed i kroppen, hormonelle problemer, funktionelle lidelser og psykiske ubalancer. 

øreakupunktur, smerte, svævhed, velværd

Tidsbestilling og pris

Pris: 250,-

Behandlingstid: 15-20 min.

Book her