Reiki kursus 1

Giv dig selv den bedste selvudviklings gave med Reiki 1.

Hvorfor tage en Reikiuddannelse ved mig?

Jeg underviser intuitivt ud over det komplette originale materiale du modtager. Jeg underviser fra hjertet da Reiki er mit hjertebarn. Jeg guider dig dagen igennem på den fineste måde der passer til de deltager der er tilstede. Jeg kommer bredt omkring årsag og virkning. Igennem mig er Reiki ubetinget kærlighed.

En reiki uddannelse er en smuk og kraftfuld vej til personlig udvikling og vækst. Dine intuitive evner kan blive styrket, din evne til at kunne mærke dig selv og dine behov bliver større. Du får muligheden for at forbrdre dit overskud og din ålmodighed, med alt hvad det indebære. Med dette kan du opleve mere glæde og taknemmelighed, leve i nuet indenfra og ud.

Reiki energieen er den største beskyttelse du kan modtage.

Dette lærer du på Reiki kursus 1.

På Reiki 1. kursus lærer du at bruge dine hænder på en ny og meget bevidst måde.

Håndpositionerne læres og bliver indøvet grundigt. På kurset hører du Reiki’s historie, og du bliver guidet i nogle af de mange anvendelsesområder Reiki kan bruges til, hvilket nærmest er uendeligt.

Reiki er en selvudviklingsvej og udbydes til alle, om du er behandler eller privat. Reiki forsvinder ikke fra dit energisystem, tværtimod. Jo mere du bruger Reiki healing, jo stærkere observerer du energistrømmen i dig.

En smukt og enkelt healings energi der kun indeholder lys og kærlighed. Reiki beskytter dig som menneske mod andres eneegier. Er du sensitiv eller clairvoyant er det nærmest et must at blive inviet til Reiki, da du vil opleve en enorm beskyttelse og du får elttere ved at være i din egen energi.

At blive Reikihealer kræver ingen forudsætninger, alle er velkommen her.

Reiki er gaven til dig selv og kan med stor succes bruges på andre, både mennesker og dyr.

REIKI ER IKKE I MODSTRID MED NOGEN RELIGION ELLER MEDITATIV PRAKSIS

 • Du bliver Reikihealer og kan heale med det samme
 • Du bliver indviet til Reiki via (Mikao Usui) ritual
 • Du lærer selvhealing og healing af andre
 • Du modtager og giver en fuld Reiki behandling
 • Du lærer om beskyttelse af andres energi
 • Du lærer metoden til at heale dyr
 • Du får “Nøglesymbolet”
 • Du modtager undervisningsmateriale
 • Du lærer om de 21 dage efter din indvielse til Reiki
 • Du modtager Reiki I. certifikat
 • Du bliver en del af fb gruppen Reikihealing uddannelse

Om Underviseren

Jeg, Annebeth Alexandra Felina Kaaris har arbejdet med Reiki siden 2011. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv.
Reiki har banet vejen til selvværd og daglig glæde. Dermed har jeg behandlet utallige mennesker og dyr med healing og anden alternativ behandling.
Alle er velkommen på mine uddannelser, holdene er små og intense. Jeg underviser intuitivt ud over materialet.

Reiki er en gave vi kan bruge hele livet uden nogen form for anstrengelse. Reiki er en rejse og jeg ønsker af hjertet at uddanne alle de der ønsker denne gave.
Jeg er 8. led i kæden af Reikimestre direkte tilbage til dr.Mikao Usui.

om mig

Annebeth, Reikimester, massør, KENSHO breathwork facilitator

Derfor bør du lære Reiki healing

Selvhealing:

Ved daglige selvbehandlinger får du mere energi, både fysisk og psykisk – indre ro og overskud til at takle de udfordringer, du stilles over for. Mærkbar forbedring af livskvalitet og hjælp til dine fysiske problemer. Reiki er fantastisk til stress selvhjælp, stress behandling og stress tilbagefald samt misbrug af enhver form.

Healing af andre og dyr:

Du kan vælge at give hele, selvstændige behandlinger til andre, men du kan også gøre det til din daglige selvomsorgs praksis. Du får en grundig undervisning i håndpositionerne til både dig selv og andre. Når du modtager Reikihealing vil det opleves som en mærkbar ændring, både fysisk og psykisk. Som Reikihealer er det smukt at være vidne til. Nogle vælger at blive professionelle behandlere, men blot at kunne give en hånd til familie, venner og kæledyr, når man har tid og lyst er altid en stor glæde. Man får selv mere energi af at heale andre.

Reiki er en udviklingsvej:

Der sker en personlig og spirituel udvikling i takt med, du får mere energi til rådighed. Livet føles rigere og lettere. Denne udvikling tager sigte på at blive i stand til at håndtere vrede, bekymring, stress, og hvad der ellers måtte tynge os. Livsglæde og overskud bliver en mulighed.

Reiki er en investering. Når du først har lært det og er indviet til Reiki, vil energien altid være der, når du skal bruge den.

Lær traditionel Reiki Usui Shiki Ryoho

Reiki’s historie er lang og smuk og bliver fortalt på Reiki I kurset.

Reiki blev genopdaget i Japan i slutningen af 1800 tallet af dr. Mikao Usui. Han kaldte energien Reiki og udviklede behandlingen og den dybere forståelse af Reiki. Systemet kaldte han: Usui Shiki Ryoho. Dette system videregiver Reiki i den traditionelle form, hvilket er din garanti for, at der værnes om dit energisystem.

Alle kan lære Reiki!

USUI Reikimester/master-Reikihealing

Reiki healing uddannelse i Jylland

Praktisk info

 • Sted: Isbjerg Møllevej 89 6800 Varde
 • Varighed: En intensiv dag
 • Max 4 deltager
 • Dato: 26 april 2024 (2 pladser tilbage)
 • Dato: 10 maj 2024
 • Tid: 9.00-18.00 ca. sluttid
 • Pris: kr. 2500,-
 • Tilmelding: Mobil 22331551 eller info@ditliv-annebeth

Måske de kurser er noget for dig

Peace Energy-B32

Energi massør

Claudia Repping

Med Reiki 1-uddannelsen hos Annebeth har jeg givet mig selv den mest værdifulde gave for livet.

Jeg giver mig selv healing lidt hver dag. Det giver mig mere indre ro, styrke og balance, mindre stress, bedre nattesøvn samt mere overskud til at mestre hverdagens udfordringer.

Jeg er blevet betydelig mere glad og optimistisk, ser livet i lysere farver og sidst, men ikke mindst, har Reiki skarpet mine spirituelle evner og intuition.

Jeg bruger Reiki til familien, venner og bekendte samt vores hund og healer også vennernes dyr. Det hjælper på deres udfordringer.

Reiki er en uendelig stor berigelse for mig og mit liv. Jo mere jeg bruger reiki, des stærkere føler jeg energien.

Uddannelsen hos Annebeth har været den bedste beslutning og investering jeg har taget. Annebeth er en fantastisk Reiki master med stor empati. Hendes måde at undervise på er let forståelig. Hun fletter andre super, givende, inspirerende og ikke mindst lærerige fif og guldkorn ind i hendes unservisning.
Desuden er jeg dybt taknemmelig for, at jeg i Annebeth har en lærer, som er der for mig, når der dukker nogen spørgsmål op omkring Reiki-healing.
Jeg kan og vil på det varmeste anbefale Reiki-uddannelsen hos Annebeth og jeg glæder mig til at tage Reiki 2-uddannelsen så snart jeg er klar til det, for at gå endnu dybere ind i den fantastiske, inspirerende og givende Reiki-verden.
Jeg er dybt taknemmelig for min personlige Reiki-rejse, som aldrig vil komme til at ende ❤

Jan Jeppesen

Jeg har taget Reiki uddannelsen 1 og 2 hos ditliv-annebeth.

Det har været en fantastisk rejse for mig indtil nu.

Reiki gør så meget godt for mig i hverdagen, men også for dem jeg giver en reikihealing til.

Annebeth underviser, så alle kan forstå og være med. Det er både sjovt, inspirerende og hun kommer ofte vidt omkring forskellige emner, alt efter hvem der er i rummet med hende.

Hun har tålmodighed, overskud og rummelighed i hendes undervisning.

Hendes lokale er hyggeligt med en dejlig energi.

Jeg har været på andre kurser og fået behandling hos hende.

Jeg kan på det varmeste anbefale ditliv-annebeth.